Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijk hypotheekadvies in Zuid-Beijerland? HypothekenUnie!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Zuid-Beijerland

Ben je op zoek naar passend en onafhankelijk hypotheekadvies in Zuid-Beijerland en omgeving? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Wij werken samen met alle geldverstrekkers van Nederland en hebben alle hypotheekvormen in huis, waardoor we gegarandeerd een passende hypotheek voor jouw situatie vinden. Mede door onze eigentijdse, complete en volledig onafhankelijke aanpak onderscheiden wij ons in de drukke hypotheekmarkt. Wat dat voor jou betekent?

  • Informatie van alle geldverstrekkers in Nederland;
  • Begeleiding van A tot Z;
  • Hypotheekadvies op maat;
  • Al jouw financiële zorgen worden uit handen genomen.

Of je nu van plan bent om voor de eerste keer een huis te gaan kopen, je huidige hypotheek over te sluiten of te gaan verhuizen; onze hypotheekadviseur in Zuid-Beijerland gaat graag op zoek naar een hypotheek die het beste bij je past. HypothekenUnie verzorgt de financiële planning voor je complete huishouding en neemt daarmee al jouw financiële zorgen uit handen. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek in Zuid-Beijerland die nu en in de toekomst bij jou past.

Een advies dat kan meegroeien met nieuwe situaties

Wil je gaan verhuizen, je eerste huis kopen of juist je huidige hypotheek oversluiten? Onze hypotheekadviseur kan zowel particulieren als ondernemers adviseren op het gebied van kredieten, hypotheken, verzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. Ons uitgangspunt is het bieden van een doordacht totaaladvies dat kan meegroeien in de toekomst met nieuwe situaties of wensen. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor een los verzekerings- of financieelproduct bij ons terecht.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe gaan we te werk?

Maandelijks gaat er een groot deel van je inkomsten op aan woonlasten. Natuurlijk wil je deze woonlasten zo laag mogelijk houden. Maar hoe? Door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en bijbehorende voorwaarden kun je er voor zorgen dat je woonlasten zo laag mogelijk zijn. Ieder persoon is verschillend en daarom is het belangrijk om bij de keuze van een hypotheek niet alleen naar de laagste rente te kijken, maar ook rekening te houden met o.a. verplichtingen, werk, fiscale positie en gezinssituatie.

Onze hypotheekadviseur in Zuid-Beijerland brengt tijdens het kennismakingsgesprek jouw situatie en hypotheekwensen in beeld en geeft op basis hiervan advies over de verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden. Uiteraard worden ook de risico's van lang leven, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid in kaart gebracht. HypothekenUnie werkt samen met alle banken en verzekeraars van Nederland en kan daardoor een 100% onafhankelijk advies aanbieden.

HypothekenUnie neemt jouw financiële zorgen uit handen

Na het kennismakingsgesprek ontvang je van onze adviseur een helder hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van o.a. arbeidsongeschiktheid, pensioen en studie van kinderen voor je netto inkomen duidelijk worden. Gedurende de looptijd blijven wij je optimale service bieden en houden we een maandelijkse besparingscheck. Ons doel is dan ook om jouw financiële zorgen uit handen te nemen, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over ingewikkelde zaken.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Zuid-Beijerland

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Voor onafhankelijk advies voor jouw hypotheek in Zuid-Beijerland kun je vrijblijvend een eerste gratis afspraak maken met onze hypotheekadviseur. Een afspraak is mogelijk bij ons op kantoor, maar ook een afspraak bij jou op locatie is mogelijk. Ons team nodigt je graag uit om uitgebreid kennis te maken met onze service en expertise. Neem vrijblijvend contact op met onze hypotheekadviseur.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.