Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheek in Zuidwijk afsluiten? Onafhankelijk advies op maat!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies in Zuidwijk op maat

Wanneer je een woning, beleggingspand of bedrijfspand wilt aankopen of verbouwen heb je in de meeste gevallen een hypotheek nodig. Door het kiezen van de juiste hypotheekvorm met bijpassende voorwaarden kunnen maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk worden gehouden. Onze hypotheekadviseur in Zuidwijk verzorgt jouw financiële planning van begin tot eind en neemt daarmee al je financiële zorgen uit handen. Dus ben je van plan om:

 • Te gaan verhuizen naar Zuidwijk of omgeving;
 • Je eerste huis te kopen;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente?

Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht; daarbij maakt het niet uit of je een starter, oversluiter, doorstromer of ondernemer bent. Wij hebben alle hypotheekvormen in huis en werken samen met alle banken en verzekeraars van Nederland, waardoor we een 100% onafhankelijke vergelijking kunnen maken. Wij helpen je met het vinden van een hypotheek die past bij jouw situatie van dit moment, maar ook een die rekening houdt met veranderende omstandigheden in de toekomst. Zo profiteer je nu van zo laag mogelijke maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden om in de toekomst je dromen te kunnen realiseren.

Eigentijdse, onafhankelijke en complete aanpak

Door onze eigentijdse, complete en onafhankelijke aanpak kunnen wij ons in de drukke hypotheekmarkt onderscheiden. HypothekenUnie streeft ernaar om jouw woonlasten aan te laten sluiten op je specifieke persoonlijke situatie, voor nu en in de toekomst. Bij het kiezen van de juiste hypotheek houden we niet alleen rekening met de laagste hypotheekrente, maar ook met je totale financiële huishouding zoals vermogen, pensioen, arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid.

De hypotheekmarkt kent vele aanbieders van financiële producten en diensten. HypothekenUnie werkt samen met álle geldverstrekkers van Nederland en kan daardoor een 100% onafhankelijke vergelijking maken. Onze hypotheekadviseur in Zuidwijk geeft je graag advies op het gebied van hypotheken, pensioenen, kredieten, vermogensbeheer en verzekeringen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe gaan we te werk?

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jouw situatie en hypotheekwensen en -eisen in beeld. Zodra dat allemaal duidelijk is, geeft onze hypotheekadviseur advies over de verschillende soorten hypotheekvormen en mogelijkheden. HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kan daardoor de meest onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Uiteraard worden tijdens dit gesprek ook de risico's van lang leven, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid in kaart gebracht. Na het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een helder hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van bijvoorbeeld overlijden, arbeidsongeschiktheid en studie van kinderen voor je netto inkomen duidelijk worden weergegeven. Een duidelijk inzicht in deze gevolgen helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Zuidwijk?

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies voor jouw hypotheek in Zuidwijk? Wanneer je kiest voor HypothekenUnie ervaar je o.a. de volgende voordelen:

 • Optimale service van begin tot eind;
 • Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek;
 • 100% onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies;
 • Financiële zorgen worden uit handen genomen.

Je hoeft dus alleen jouw wensen door te geven en wij nemen vervolgens je financiële zorgen uit handen. Uiteraard houden we ook rekening met de toekomst, zodat je bent verzekerd van een hypotheek die ook in de toekomst het beste bij je past.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je een afspraak maken voor jouw hypotheek in Zuidwijk? Neem dan gerust contact met ons op. Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar bij ons op kantoor, maar kan ook langskomen bij jou op locatie. HypothekenUnie laat je graag uitgebreid kennismaken met onze service en expertise.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.