Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Nieuw-Beijerland neemt jouw financiële zorgen uit handen
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheek in Nieuw-Beijerland afsluiten?

Wanneer je van plan bent om een hypotheek af of over te sluiten is onafhankelijk hypotheekadvies erg belangrijk. HypothekenUnie is de onafhankelijke hypotheekadviseur in Nieuw-Beijerland voor al jouw vragen en verzorgt de financiële planning voor je complete huishouding. Onze financieel adviseur kan jou adviseren op het gebied van:

 • Verzekeringen
 • Hypotheken
 • Pensioenen
 • Kredieten
 • Vermogensbeheer

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies in Nieuw-Beijerland. Mede door onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak, brede kennis en de samenwerking met alle geldverstrekkers van Nederland kunnen we jou verzekeren van passend en onafhankelijk hypotheekadvies. Ons doel is om jouw financiële zorgen uit handen te nemen en daarom begeleiden we jou van A tot Z. Met HypothekenUnie ben je dus verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste voor jouw situatie is!

Een persoonlijke aanpak staat centraal

Het kiezen van een hypotheek is een belangrijk moment, aangezien het je maandelijkse lasten beïnvloedt en veel invloed heeft op je toekomst. Daarom staat een persoonlijke aanpak bij ons centraal. Onze hypotheekadviseur in Nieuw-Beijerland stelt tijdens het kennismakingsgesprek gerichte vragen over inkomsten, leefsituatie en hypotheekwensen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Uiteraard worden ook de risico's van lang leven, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid in beeld gebracht. Aan het einde van het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een duidelijk hypotheek adviesrapport waarin je precies inzicht krijgt in de gevolgen van o.a. overlijden, pensioen en arbeidsongeschiktheid. Door deze gevolgen duidelijk in kaart te brengen, kun je veel beter een beslissing nemen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor iedereen een passende hypotheek in Nieuw-Beijerland

Maandelijks gaat er een groot deel van je inkomsten op aan woonlasten. Gelukkig kun je door het kiezen van de juiste hypotheekvorm met de beste voorwaarden deze vaste lasten zo laag mogelijk houden. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij HypothekenUnie terecht. Hierbij maakt het niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent; wij doen ons uiterste best om voor iedereen een passende hypotheek in Nieuw-Beijerland te vinden.

Ons doel is het bieden van een doordacht totaaladvies dat kan meegroeien met toekomstige situaties. Natuurlijk kun je naast een totaaladvies ook voor een los financieel- of verzekeringsproduct bij ons terecht.

Wat zijn de voordelen?

Wanneer je kiest voor hypotheekadvies in Nieuw-Beijerland van HypothekenUnie, ben je verzekerd van 100% onafhankelijk advies. Wij werken samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kunnen daardoor de meest onafhankelijke vergelijking voor jou maken. De voordelen van HypothekenUnie?

 • Hypotheekadvies op maat;
 • Verzorging van je financiële planning, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over lastige zaken;
 • Het eerste adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend en kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie;
 • Pas als de einddatum van de hypotheek is behaald stopt onze adviserende rol. Gedurende de looptijd blijven wij je informeren over belangrijke zaken.

Jij hoeft dus alleen je wensen en eisen door te geven en wij nemen vervolgens al jouw financiële zorgen uit handen. Doordat wij niet alleen jouw situatie van nu bekijken, maar ook rekening houden met de toekomst ben je verzekerd van een hypotheek die nu én in de toekomst het beste voor jou is.

Kom in contact met HypothekenUnie!

Wil je graag een afspraak plannen zodat je samen met onze hypotheekadviseur tijdens het kennismakingsgesprek jouw situatie kan bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het team van HypothekenUnie staat voor je klaar om jou uitgebreid kennis te laten maken met onze service en kennis!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.