Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas): Een hypotheek op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)

Ben je van plan om je hypotheek over of af te sluiten? Dan vraag je jezelf al snel af welke hypotheekvorm het beste voor jou is. Er gaat maandelijks namelijk een groot deel van je inkomsten op aan woonlasten en daarom wil je deze vaste lasten natuurlijk zo laag mogelijk houden. Onze hypotheekadviseur in Nieuwerkerk aan den IJssel gaat voor jou op zoek naar een hypotheek die past bij jouw situatie van nu, maar ook kan meegroeien met veranderende situaties in de toekomst. Dat biedt jou o.a. de volgende voordelen:

 • Geen last meer van financiële zorgen;
 • Een hypotheek met de beste voorwaarden;
 • Volledig persoonlijk & onafhankelijk advies;
 • Advies en begeleiding tot de einddatum is behaald.

HypothekenUnie verzorgt jouw financiële planning voor je complete huishouding gedurende de looptijd van je hypotheek in Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas), maar ook voor een los financieel- of verzekeringsproduct kun je bij ons terecht. Onze belangrijkste toegevoegde waarde ligt in het geven van volledig onafhankelijk hypotheekadvies dat kan meegroeien met jouw persoonlijke situatie.

Een hypotheek in Nieuwerkerk aan den IJssel op maat

Over de hypotheekmarkt in Nederland wordt er veel gezegd en geschreven en daarom begrijpen wij dat je af en toe niet meer weet hoe alles precies in elkaar steekt en waar je allemaal aan moet denken. Als financieel dienstverlener nemen wij al jouw financiële zorgen uit handen en bespreken we jouw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Wij geven je graag onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, pensioen, kredieten en verzekeringen. Uiteraard houden we ook rekening met de risico's van onder andere arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en lang leven. Met de juiste inventarisatie waarin jouw persoonlijke wensen, situatie en toekomstplannen duidelijk in kaart worden gebracht zetten we de eerste stap naar passend advies op maat.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Door haar volledig onafhankelijke en complete aanpak kan HypothekenUnie zich in de drukke hypotheekmarkt onderscheiden. Wij toetsen hypotheken op zaken zoals fiscaliteit, looptijd, toekomstvisie en gezinssituatie en kunnen daardoor jouw woonlasten zoveel mogelijk laten aansluiten op je persoonlijke situatie. Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een duidelijk hypotheek adviesrapport waarmee de gevolgen van o.a. pensioen en werkloosheid voor je netto inkomen inzichtelijk worden. Dit helpt jou bij het maken van de juiste keuze. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van professioneel, onafhankelijk en volledig hypotheekadvies in Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas).

Wat zijn de voordelen van HypothekenUnie?

Iedereen die op zoek is naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas) kan bij ons terecht. Het maakt daarbij niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent. Dankzij onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij voor jou een volledig onafhankelijke vergelijking maken. De voordelen die jij o.a. ervaart zijn:

 • Gratis & vrijblijvend kennismaken;
 • Zo laag mogelijke woonlasten;
 • Persoonlijke en onafhankelijke aanpak;
 • Deskundig advies en optimale begeleiding;
 • Afspraak op locatie mogelijk.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis kennismaking. Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar bij ons op kantoor, maar kan ook langskomen bij jou op locatie. HypothekenUnie laat je graag kennismaken met haar uitgebreide kennis en optimale service.

Maak een afspraak voor onafhankelijk hypotheekadvies in Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas) >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.