Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Volledig onafhankelijke hypotheekadviseurs in Ravenstein - HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Ravenstein

Wil je je huidige hypotheek oversluiten, een woning kopen of een tweede hypotheek afsluiten? Dan is een hypotheek in Ravenstein die past bij je huidige situatie, maar ook kan doorstaan in de toekomst erg belangrijk. Door onze complete, eigentijdse en volledig onafhankelijke aanpak kan HypothekenUnie zich in de drukke hypotheekmarkt onderscheiden en daarmee voor iedereen een passende hypotheek vinden. Voor ons maakt het niet uit of je een oversluiter, doorstromer, ondernemer of starter bent; bij ons kan iedereen terecht. Onze hypotheekadviseur in Ravenstein houdt rekening met jouw persoonlijke situatie en wensen en werkt samen met alle geldverstrekkers van Nederland. De voordelen die jij onder andere ervaart?

 • Geen last meer van financiële zorgen;
 • Een hypotheek die nu én later bij je past;
 • Volledig onafhankelijk advies;
 • De juiste begeleiding van A-Z.

De onafhankelijke adviseurs van HypothekenUnie verzorgen je financiële planning van begin tot eind en daarmee worden al je financiële zorgen uit handen genomen. Uiteraard houden we rekening met de laagste rente, maar wij toetsen de hypotheek ook op zaken zoals looptijd, gezinssituatie en fiscaliteit. Wij streven ernaar om jouw woonlasten nu én later precies aan te laten sluiten op je specifieke persoonlijke situatie.

De juiste hypotheek in Ravenstein voor zo laag mogelijke lasten

Je maandelijkse vaste lasten wil je natuurlijk zo laag mogelijk houden. Gelukkig kun je door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en bijbehorende voorwaarden je woonlasten zo laag mogelijk houden. Hierbij is het niet alleen belangrijk dat je rekening houdt met de laagste rente, maar ook met je gezinssituatie, werk en eigen verplichtingen of middelen. Onze hypotheekadviseurs kunnen je adviseren op het gebied van hypotheken, pensioen, vermogensbeheer, kredieten en verzekeringen en brengen daarnaast de risico's van lang leven, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid in kaart. Ons streven is het bieden van een doordacht totaaladvies dat kan meegroeien met de toekomst.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een duidelijk en volledig onafhankelijk advies

Gedurende het kennismakingsgesprek worden jouw wensen, eisen en persoonlijke situatie in kaart gebracht. Wil je zo snel mogelijk aflossen, of wil je juist in het begin van de looptijd zo laag mogelijke lasten houden? Alle vragen worden gedurende dit gesprek duidelijk en er wordt gezocht naar een hypotheek die hier het beste bij aansluit. Dankzij onze samenwerking met alle verzekeraars en banken van Nederland kunnen we alle voorwaarden vergelijken en uiteindelijk een volledig onafhankelijke keuze maken.

Na het adviesgesprek ontvang je van ons een adviesrapport waarin je inzicht krijgt in de gevolgen van onder andere pensioen, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid voor je netto inkomen. Wij bieden je optimale service van begin tot eind, want ook nadat de handtekening is gezet blijven wij onze adviserende rol behouden. We houden een maandelijkse besparingscheck, plannen periodieke servicegesprekken en houden je op de hoogte van eventuele tussentijdse aflossingen of rentewijzigingen.

Waarom kiezen voor HypothekenUnie?

Je maakt de keuze voor een hypotheek natuurlijk niet zomaar. Een hypotheek moet goed zijn én blijven, ook in de toekomst. Graag voorzien onze adviseurs jou van hypotheekadvies in Ravenstein. De voordelen die jij o.a. ervaart als je kiest voor HypothekenUnie zijn:

 • Vrijblijvend & gratis kennismaken;
 • Advies op maat;
 • Van begin tot eind optimale service en begeleiding;
 • Geen financiële zorgen meer.

Neem contact op voor advies in Ravenstein

Voor persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Ravenstein ben je bij HypothekenUnie dus aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis kennismaking. Onze adviseurs staan voor je klaar bij ons op kantoor, maar kunnen ook bij jou op locatie langskomen.

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Ravenstein >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.