Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: onafhankelijke hypotheekadviseur in Voorschoten
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Op zoek naar hypotheekadvies in Voorschoten?

Ga je een huis kopen of wil je juist graag een tweede hypotheek afsluiten? Dan is onafhankelijk hypotheekadvies erg belangrijk. HypothekenUnie is dé onafhankelijke financieel adviseur voor jouw hypotheek, pensioen, financiële planning en verzekeringen indien je:

 • Van plan bent om je eerste huis te kopen;
 • Graag een tweede hypotheek wilt afsluiten;
 • Gaat verhuizen van een koopwoning naar een andere koopwoning;
 • Jouw bestaande hypotheek wilt afsluiten voor een lagere rente;
 • Wilt verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning.

Hierbij zijn naast de laagste hypotheekrente ook de voorwaarden, de manier waarop je aflost, de premie en de eventuele risico's belangrijk. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek kiest die het beste bij jou past. Onze hypotheekadviseur in Voorschoten helpt je hier graag bij.

Mede door het uitgebreide assortiment aan geldverstrekkers kunnen we een hypotheek in Voorschoten vinden met de beste voorwaarden. Daarbij houden we niet alleen rekening met nu, maar ook met later.

Wat doet HypothekenUnie precies?

Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal. Daarom gaan wij samen met jou op zoek naar een hypotheek met de beste voorwaarden die het beste bij je past. Bij ons totale hypotheekadvies in Voorschoten houden we rekening met belangrijke zaken zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen zodat jouw hypotheek ook in minder goede tijden kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Advies voor nu én voor later

Onze hypotheekadviseur in Voorschoten helpt jou van het begin tot eind. Zo worden er tijdens de looptijd van de hypotheek periodieke servicegesprekken en een maandelijkse besparingscheck gepland om optimale service te bieden. Ons doel is dan ook om jou financiële rust te bieden.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Voorschoten

HypothekenUnie werkt samen met een groot aantal geldverstrekkers waardoor we samen de beste voorwaarden die bij jou passen kunnen vinden. Wij werken samen met onder andere:

 • ABN AMRO
 • ING
 • Obvion
 • Rabobank
 • AEGON
 • Nationale Nederlanden
 • Delta Lloyd

Kom langs of plan een afspraak

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je graag wat meer informatie? Dan kun je vrijblijvend en gratis een eerste adviesgesprek inplannen. Afspraken vinden bij ons plaats op kantoor of bij jou op locatie in Voorschoten. Ook de kosten wat betreft hypotheekadvies leggen we graag in dit gesprek uit. Onze hypotheekadviseur in Voorschoten staat voor je klaar.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.