Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheekadvies in Bavel en omgeving op maat!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Hypotheek in Bavel en omgeving afsluiten?

Voor hypotheekadvies van professionele hypotheekadviseurs in Bavel kun je bij HypothekenUnie terecht. Wij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze rondom jouw hypotheek. Dus ga je binnenkort:

  • Je eerste huis kopen;
  • Een tweede hypotheek afsluiten;
  • Jouw huidige hypotheek oversluiten voor lagere rente;
  • Verhuizen?

Dan mag je passend hypotheekadvies niet vergeten! HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kan daarom namens jou op zoek gaan naar een hypotheek in Bavel die het beste bij je past.  

Een hypotheek die past bij jouw wensen

Een hypotheek afsluiten is maatwerk, aangezien ieder persoon en iedere hypotheek anders is. Onze hypotheekadviseur maakt op basis van jouw hypotheekwensen een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment en vergelijkt alle voorwaarden met elkaar zodat we de juiste beslissing kunnen nemen. Hierbij letten we niet alleen op de laagste hypotheekrente, maar ook zaken zoals de risico's die je loopt, de manier van aflossen en de voorwaarden spelen hierbij een belangrijke rol.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Persoonlijk en passend hypotheekadvies in Bavel

Het kopen van een huis vraagt om een gepaste financiering. Hoe wil je de lening aflossen? Wat zijn de tussentijdse mogelijkheden? Hoe flexibel is de hypotheek? In het kennismakingsgesprek wordt voor onze hypotheekadviseur in Bavel duidelijk wat jouw beschikbare middelen en persoonlijke wensen zijn. Het eindresultaat? Een hypotheek die helemaal bij jou past: niet alleen nu, maar ook in de toekomst!

Voor wie?

Zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies in Bavel en omgeving zijn bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Wij hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken, jouw wensen en eisen, vertrouwen en een snelle maar effectieve procedure.

Meer informatie of advies

Voor meer informatie of advies kun je altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken. Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend, dus twijfel niet en maak gerust een afspraak. Afspraken vinden plaats bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Bavel.

100% onafhankelijk hypotheekadvies in Bavel? Maak een afspraak!

Laagste rente
3.40%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.40%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.