Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheek in Uden op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een passende hypotheek in Uden

Heb je jouw droomhuis gevonden en wil je deze gaan kopen? Of je nu je eerste huis gaat kopen of wellicht een tweede; er zijn weinig mensen die hun huis contant kunnen betalen. Dit is ook helemaal niet nodig! Een hypotheek is een langdurige financiële verplichting van minstens vele tienduizenden euro's. Het kiezen van een verkeerde hypotheek kan je veel geld kosten en daarom is een goede voorbereiding erg belangrijk. De onafhankelijke hypotheekadviseur in Uden van HypothekenUnie kan jou adviseren over hypotheken, pensioenen, verzekeringen, kredieten en vermogensbeheer. De voordelen die jij ervaart?

 • Gratis en vrijblijvend kennismaken;
 • Informatie van álle geldverstrekkers in Nederland;
 • Geen financiële zorgen meer;
 • Begeleiding bij iedere stap in het proces.

Samen met jou gaat onze hypotheekadviseur op zoek naar een hypotheek in Uden die het beste bij jou past. Wij werken hierbij samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kunnen daardoor een volledig onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek die volledig aansluit op jouw situatie: nu, maar ook in de toekomst!

Een hypotheek die past bij jouw situatie

Bij het kiezen van een hypotheek in Uden is het belangrijk dat je kijkt naar de hypotheek die het beste bij jouw persoonlijke situatie past, want er zijn veel verschillende hypotheeksoorten welke flink van elkaar kunnen verschillen. Ondanks het feit dat het aangaan van een hypothecaire lening een verbintenis is voor vele jaren die gepaard gaat met veel geld, is het niet iets waar je bang voor hoeft te zijn. Het is erg belangrijk dat jij voor jezelf enkele vragen op een rijtje zet en deze beantwoordt, bijvoorbeeld:

 • Wat kan en wil ik maandelijks aan vaste woonlasten uitgeven?
 • Hoeveel financiële ruimte wil ik hiernaast overhouden?
 • Ben ik bereid om risico te nemen?
 • Welke veranderingen in mijn toekomstige persoonlijke/financiële situatie kan ik op voorhand al voorspellen?

Zodra je over deze vragen hebt nagedacht en dit voor jezelf op papier hebt gezet, kun je een hypotheek adviesgesprek ingaan. Op deze manier ben je persoonlijk al op de hoogte van hetgeen jij wilt en kun je dit ook bespreken en uitleggen aan onze adviseur.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

Je wilt natuurlijk je financiën en verzekeringen goed geregeld hebben en de zekerheid hebben dat je niet teveel betaalt voor diensten en producten. Daarnaast wil je tegelijkertijd verzekerd zijn van een hypotheek die bij jou past. HypothekenUnie biedt je de ideale combinatie van persoonlijke aandacht en ervaring met up-to-date kennis van financiële producten, zoals verzekeringen en hypotheken. Wij adviseren onafhankelijk tegen eerlijke en transparante kosten.

Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een doordacht totaaladvies dat kan meegroeien met veranderende omstandigheden in de toekomst. Bij het hypotheekadvies in Uden houden we uiteraard rekening met de laagste hypotheekrente, maar ook met de risico's van onder andere lang leven, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Jouw persoonlijke wensen en situatie worden tijdens het kennismakingsgesprek duidelijk in kaart gebracht, zodat we de eerste stap naar passend advies op maat kunnen zetten.

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Uden

Wij werken samen met alle verzekeraars en banken in Nederland en kunnen jou daarom verzekeren van 100% onafhankelijk hypotheekadvies. Ben je benieuwd naar onze aanpak of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze adviseur staat jou graag te woord bij ons op kantoor, maar kan ook langskomen bij jou op locatie. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis én vrijblijvend.

Maak een gratis afspraak met onze hypotheekadviseur in Uden >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.