Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: hypotheekadvies in Oisterwijk op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Hypotheek in Oisterwijk afsluiten?

Ben je als particulier of als ondernemer op zoek naar een hypotheekadviseur in Oisterwijk en omstreken? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in onder andere:

En kunnen jou daarom van een deskundig en uitgebreid advies voorzien. Door onze jarenlange ervaring en doordat wij samenwerken met álle banken en verzekeraars van Nederland, kunnen we jou zo uitgebreid mogelijk adviseren zodat we de beste keuze voor jou vinden. Bij ons hypotheekadvies in Oisterwijk hanteren we altijd een persoonlijke aanpak, want geen enkel persoon is hetzelfde. Onze mening is dan ook dat een verzekering en hypotheek helemaal bij jou als persoon en jouw persoonlijke situatie moet passen.

Wie kan bij HypothekenUnie terecht?

Iedereen die op zoek is naar financieel advies of hypotheekadvies in Oisterwijk kan bij ons terecht. Ben je een oversluiter, doorstromer of juist een starter? Wij beantwoorden graag al jouw vragen over je verzekeringen en hypotheek. Daarnaast kan HypothekenUnie jou ook advies geven over commercieel vastgoed en treden we op tussen jou en een verzekeraar of bank.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadviseur in Oisterwijk en omgeving

Onze hypotheekadviseur helpt jou bij het maken van de juiste keuze voor jouw hypotheek in Oisterwijk. Hierbij houdt hij ook rekening met belangrijke toekomstige zaken zoals eventuele inkomensterugval, pensioen en werkloosheid. Ook na het zetten van de handtekening blijven wij onze adviserende rol behouden. We informeren en adviseren je gedurende de looptijd over tussentijdse aflossingen, rentewijzigingen en verhogingen zodat je bent verzekerd van de beste hypotheek voor nu én voor later.

Wat kost het hypotheekadvies?

Hoeveel het hypotheekadvies in Oisterwijk kost, is afhankelijk van een aantal factoren. Iedere persoon is anders en zo ook de persoonlijke situatie. Onze hypotheekadviseur in Oisterwijk licht deze factoren graag toe tijdens een persoonlijk gesprek. Afspraken kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor, maar wij komen ook graag langs bij jou op locatie.

Meer informatie of advies

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je graag een afspraak maken? Twijfel niet want ons eerste adviesgesprek is altijd vrijblijvend en gratis! Neem direct contact met ons op of kom gerust eens langs bij ons op kantoor. 

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.