Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Bodegraven: Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Bodegraven

Een hypotheek afsluiten in Bodegraven of omgeving? Bij een betrouwbare partij en onder voorwaarden die het best bij jou passen? Win onafhankelijk hypotheekadvies in bij de hypotheekadviseur van HypothekenUnie.

Of je nu voor het eerst een huis koopt, je huis te koop hebt gezet en ergens anders wilt gaan wonen, of een tweede hypotheek wilt afsluiten. De onafhankelijke hypotheekadviseur in Bodegraven is er voor je om te helpen bij alle keuzes die je gaat maken. Bij het kiezen van de beste hypotheek komt meer kijken dan enkel uitzoeken waar je de laagste hypotheekrente krijgt. De hypotheek moet helemaal bij je passen. Dan geniet je straks het meest van jouw (nieuwe) woning.

Een hypotheek bepaalt onder meer wat je per maand kwijt bent aan vaste lasten. Ook is de hypotheekvorm van invloed op hoe lang je die vaste lasten hebt en wanneer ze toenemen of afnemen. Het mooie is dat je die uitkomsten zelf kunt bepalen door bepaalde keuzes te maken. Samen met de onafhankelijke hypotheekadviseur in Bodegraven kom je zo tot de hypotheek die helemaal bij je wensen past.

Om tot jouw passende hypotheek te komen, achterhalen we je wensen met betrekking tot:

  • premie;
  • rente, waarbij uiteraard de laagst mogelijke rente een belangrijke rol speelt;
  • aflossingswijze;
  • voorwaarden.

Ook bespreken we de risico's die je loopt. Is je baan bijvoorbeeld minder zeker en wat gebeurt er als je alleen komt te staan door bijvoorbeeld het overlijden van je partner?

Staat alles voor jouw hypotheek in Bodegraven op een rij en is duidelijk wat je wilt? Dan gaan we voor jou aan het werk! Het kennismakingsgesprek nemen wij namelijk voor onze eigen rekening, dit is kosteloos en volledig vrijblijvend.

Hoe we te werk gaan

Het is duidelijk wat jij wilt. Je wensen met betrekking tot de premie, rente, aflossingswijze en voorwaarden hebben we op een rij. Dan gaan we op zoek in ons bestand met geldverstrekkers. ABN Amro, ASR, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden, Rabobank en noem zo maar op. We werken samen met een groot aantal geldverstrekkers, zodat we iedereen – waaronder jij – kunnen bieden wat zij zoeken en wat bij hen past. Zo doen we dat ook voor jou.

We gaan in gesprek met de hypotheekverstrekkers, waarvan we weten dat ze aansluiten bij jouw wensen. De voordeligste mogelijkheden zetten we op een rij. De voorwaarden leggen we naast elkaar. Door alle mogelijke opties open te houden, in plaats van meteen een partij te kiezen, krijg je de beste hypotheekkeuzes van ons. Dat is het onafhankelijke hypotheekadvies in Bodegraven van HypothekenUnie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Waarmee we rekening houden

Een hypotheek afsluiten doe je voor langere tijd. Daarom houden we rekening met een aantal zaken. Hoelang wil je nog werken tot je pensioen? Wat zijn je wensen bij eventuele arbeidsongeschiktheid en werkloosheid? Samen gaan we in gesprek over de risico's en mogelijkheden om ook in financieel mindere tijden goed te kunnen leven met jouw gekozen hypotheek.

Persoonlijke begeleiding

Onafhankelijk hypotheekadvies in Bodegraven gaat bij ons hand in hand met persoonlijke begeleiding. De best passende hypotheek ga jij dragen. Daarom willen we jou bij alle stappen begeleiden. Zo ben je altijd op de hoogte, goed geïnformeerd en houd je zelf overzicht over wat we voor jou opzetten.

Na het afsluiten van je hypotheek

Onze service gaat door, zelfs tot na het afsluiten van je hypotheek. We begeleiden je van offerte tot notaris. Daarna blijven we in contact. Ook tijdens de looptijd van je hypotheek. Hoe? We houden periodieke servicegesprekken en doen maandelijks de besparingscheck. Zo blijf je op de hoogte van alles en weet je dat je altijd goed zit met je hypotheekkeuze.

Gedurende de hele looptijd van je hypotheek krijg je advies. Zijn er rentewijzigingen? Veranderen er hypotheekregels? Dan krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt. Wil je tussentijds aflossen? Dan gaan we daar ook over in gesprek. We helpen je te allen tijde graag bij het optimaal genieten van je afgenomen product: de hypotheek.

Hypotheekadvies in Bodegraven: wat kost dat?

Wat ons advies aan jou kost, kunnen we pas na een gesprek inschatten. Het kennismakingsgesprek, waarbij we dit doen, nemen wij voor onze eigen rekening. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Wel kunnen we je vooraf vertellen dat we voordelige tarieven hanteren. Hoe dat kan? We hebben lage bedrijfskosten en daar mag jij ook van profiteren. Ook betaal je bij ons slechts een keer een bedrag voor ons onafhankelijke advies en bemiddeling.

Kom in contact!

Graag maken wij kennis met jou. We vertellen je alles wat je wilt en moet weten. Na ons kennismakingsgesprek weet je waar je aan toe bent en ben je verzekerd van onafhankelijk advies en de hypotheek die volledig bij jou en je wensen past.

Maak je een afspraak? Dan regelen wij de rest.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.