Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Op zoek naar een passende hypotheek in Kerkdriel? Maak kennis met HypothekenUnie!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Kerkdriel af- of oversluiten?

Ben je op zoek naar een hypotheek voor jouw situatie en kies je de verkeerde, dan kan dat veel geld kosten. Een goede voorbereiding en het juiste advies is daarom erg belangrijk. Je vaste woonlasten worden voor een groot deel bepaald door je hypotheek en daarom is het belangrijk dat je voor nu én later een hypotheek in Kerkdriel vindt die bij jou past. HypothekenUnie verzorgt je gehele financiële planning van begin tot eind en geeft je advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

 • Begeleiding van begin tot eind;
 • Optimale service;
 • Volledig onafhankelijk advies;
 • Onafhankelijke hypotheekadviseur in Kerkdriel.

Samen met jou bespreekt onze hypotheekadviseur jouw situatie en wensen op het gebied van hypotheken. Wij werken samen met alle verzekeraars en banken van Nederland en daardoor kunnen we jou voorzien van volledig onafhankelijk hypotheekadvies. Ons doel? Een hypotheek vinden die jouw maandlasten zo laag mogelijk houdt, zodat je nu kunt genieten van zo laag mogelijke lasten en mogelijkheden creëert waarmee je in de toekomst jouw dromen waar kunt maken.

Een objectieve vergelijking

Een hypotheek is een langdurige financiële verbintenis, maar desondanks niet iets waar je je zorgen over hoeft te maken. HypothekenUnie is volledig onafhankelijk en daardoor kun jij een objectieve vergelijking maken voor een passende hypotheek in Kerkdriel. Onze adviseurs kijken welke hypotheekvormen bij jou passen; nu én later. Hierbij wordt er uiteraard rekening gehouden met de laagste rente, maar ook met situaties die in de toekomst (kunnen) voorkomen zoals arbeidsongeschiktheid en pensioen. Ons doel? Jou voorzien van volledig onafhankelijk en een doordacht totaaladvies dat kan meegroeien met de toekomst.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijke werkwijze voor passend hypotheekadvies in Kerkdriel

Natuurlijk wil je jouw financiën en verzekeringen goed geregeld hebben en zijn verzekerd van een hypotheek en voorwaarden die bij jou passen. Mede dankzij onze persoonlijke en volledig onafhankelijke aanpak, uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat je bij HypothekenUnie bent verzekerd van 100% onafhankelijk advies tegen eerlijke kosten.

Gedurende het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek met onze hypotheekadviseur worden jouw eisen, wensen en persoonlijke situatie in kaart gebracht en krijg je advies over de mogelijkheden die er voor jou zijn. Onze nauwe samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland zorgt ervoor dat we alle voorwaarden met elkaar kunnen vergelijken en uiteindelijk de best passende hypotheek voor jouw situatie vinden.

 • Kom langs bij ons op kantoor of maak een afspraak op locatie
 • Vind een hypotheek die bij jou past
 • De laagste rente en passende voorwaarden

Maak vrijblijvend een afspraak!

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en werkwijze en ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Kerkdriel of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Onze adviseurs verwelkomen je graag bij ons op kantoor, maar kunnen ook bij jou op locatie langskomen.

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Kerkdriel >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.