Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
De best passende hypotheek in Groot-Ammers
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies in Groot-Ammers op maat

Ben je van plan om een beleggingspand, woning of bedrijfspand te kopen of verbouwen? Dan heb je in de meeste gevallen een hypotheek nodig. Om je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk te houden is het belangrijk dat je de juiste hypotheekvorm met bijpassende voorwaarden kiest. Maar welke hypotheek in Groot-Ammers is voor jou het beste? Onze hypotheekadviseur gaat op zoek naar de beste hypotheek voor jou, verzorgt van begin tot eind jouw financiële planning en neemt daarmee al je financiële zorgen uit handen. Ben je van plan om:

 • Je eerste huis te gaan kopen;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten;
 • Te gaan verhuizen;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten?

Dan ben je bij onze hypotheekadviseur in Groot-Ammers aan het juiste adres! Wij hebben alle hypotheekvormen in huis en werken samen met alle geldverstrekkers in Nederland, zodat we een 100% onafhankelijke vergelijking voor jou kunnen maken. Het maakt niet uit of je een starter, doorstromer, particulier of ondernemer bent; bij ons kan iedereen terecht. Onze hypotheekadviseur helpt je bij het vinden van de juiste hypotheek die past bij jouw situatie van dit moment, maar ook rekening houdt met veranderingen in de toekomst. Met HypothekenUnie profiteer je nu van zo laag mogelijke maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden om je toekomstplannen te kunnen realiseren.

Onafhankelijke, eigentijdse en complete aanpak

De hypotheekmarkt in Nederland kent vele aanbieders van financiële producten en diensten. Dankzij onze complete, eigentijdse en volledig onafhankelijke aanpak zijn wij in staat om ons in de drukke hypotheekmarkt te onderscheiden. Wij streven ernaar om jouw woonlasten zoveel mogelijk aan te laten sluiten op je specifieke situatie van nu en in de toekomst. HypothekenUnie houdt bij het kiezen van de juiste hypotheek niet alleen rekening met de laagste hypotheekrente, maar ook met je totale financiële huishouding zoals pensioen, vermogen, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

HypothekenUnie werkt samen met alle banken en verzekeraars van Nederland en daardoor ben je verzekerd van volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Groot-Ammers. Onze hypotheekadviseur geeft je graag uitgebreid advies op het gebied van hypotheken, kredieten, pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De werkwijze van HypothekenUnie

Gedurende het kennismakingsgesprek brengen we jouw hypotheekwensen, eisen en persoonlijke situatie in beeld. Zodra alles duidelijk is, krijg je advies over de verschillende hypotheekvormen en welke mogelijkheden er voor jou zijn. Uiteraard worden ook de risico's van overlijden, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid tijdens dit gesprek in kaart gebracht. Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je van onze hypotheekadviseur een duidelijk hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van o.a. arbeidsongeschiktheid, overlijden en studie van eventuele kinderen voor je netto inkomen inzichtelijk worden. Het duidelijk in beeld brengen van deze gevolgen helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Groot-Ammers

Met HypothekenUnie ben je dus verzekerd van het juiste, deskundige en meest onafhankelijke advies voor jouw hypotheek in Groot-Ammers. Je bent niet alleen verzekerd van een hypotheek die nu bij jouw situatie en wensen past, maar ook in de toekomst. Kies je voor HypothekenUnie? Dan ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 • Volledig onafhankelijk en persoonlijk advies;
 • Professionele begeleiding;
 • Optimale service van begin tot eind;
 • Financiële zorgen worden uit handen genomen.

Je hoeft dus enkel je wensen en eisen door te geven en HypothekenUnie neemt vervolgens al je financiële zorgen uit handen. We houden rekening met de toekomst en daardoor ben je verzekerd van een hypotheek die ook in eventueel financieel gezien minder goede tijden kan doorstaan.

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken met onze onafhankelijke hypotheekadviseur? Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Afspraken kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor, maar onze hypotheekadviseur kan ook bij jou op locatie in Groot-Ammers langskomen.

Maak een afspraak voor onafhankelijk hypotheekadvies in Groot-Ammers >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.