Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheek in Terheijden en omgeving op maat!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Terheijden

Woon je in omgeving Terheijden en ben je van plan om:

 • Je eerste huis te kopen;
 • Te gaan verhuizen;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten?

Dan is onafhankelijk en passend hypotheekadvies erg belangrijk. Vanaf het moment dat je begint met oriënteren naar een passende hypotheek in Terheijden vraag je jezelf al snel af welke hypotheek het beste bij jou past. De onafhankelijk adviseur van HypothekenUnie gaat op zoek naar de best passende hypotheek voor jouw situatie en houdt hierbij uiteraard rekening met jouw wensen en eisen. Als financieel dienstverlener verzorgen wij de financiële planning voor jouw huishouding. Ons doel? Jouw financiële zorgen uit handen nemen. Nu, maar ook in de toekomst!

Een doordacht totaaladvies voor jouw hypotheek in Terheijden

Ons uitgangspunt is het aanbieden van een doordacht totaaladvies dat kan meegroeien met iedere nieuwe situatie. Natuurlijk kun je ook voor een enkel financieel of verzekeringsproduct bij ons terecht. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Terheijden kan jou adviseren op het gebied van kredieten, verzekeringen, vermogensbeheer, pensioenen en hypotheken en brengt daarbij uiteraard ook de risico's van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en lang leven in kaart.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De voordelen van HypothekenUnie

Maandelijks gaat er een groot deel van je inkomen op aan woonlasten. Door het kiezen van de juiste hypotheekvorm met de best passende voorwaarden kun je deze vaste lasten zo laag mogelijk houden. HypothekenUnie geeft onafhankelijk hypotheekadvies in Terheijden op maat. De voordelen?

 • Door samenwerking met alle geldverstrekkers van Nederland kunnen wij de beste voorwaarden vergelijken;
 • Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast;
 • Bij HypothekenUnie ben je verzekerd van hypotheekadvies op maat;
 • Wij nemen al je financiële zorgen van je over, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over ingewikkelde zaken;
 • Onze adviserende rol eindigt pas wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald. Je bent dus verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste voor jou is.

Onze werkwijze

Tijdens het kennismakingsgesprek brengt onze financieel adviseur jouw persoonlijke situatie in beeld en bespreekt jouw hypotheekwensen en -eisen. Wil je bijvoorbeeld aan het begin van de looptijd weinig aflossen of juist zoveel mogelijk? Als alle vragen duidelijk zijn, gaat onze hypotheekadviseur in Terheijden op zoek naar de best passende hypotheek. We leggen alle voorwaarden naast elkaar en maken een onafhankelijke vergelijking. Hierdoor kunnen we niet alleen een hypotheekvorm vinden met de laagste rente, maar ook met de beste voorwaarden voor jouw situatie. Na het gesprek ontvang je een helder adviesrapport waarin precies de gevolgen van pensioen, overlijden, arbeidsongeschiktheid en studie van kinderen voor je netto inkomen worden beschreven.

Na het zetten van de handtekening stopt onze adviserende rol niet. Gedurende de looptijd van de hypotheek blijven wij je optimale service bieden door het houden van een maandelijkse besparingscheck en het plannen van periodieke servicegesprekken. Daarnaast blijven wij je ook informeren over eventuele rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen. Kortom: jij hoeft alleen je wensen en eisen door te geven en wij nemen vervolgens al je zorgen uit handen.

Meer informatie?

Ben je op zoek naar 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Terheijden? Wij nodigen je uit om uitgebreid van onze kennis en service gebruik te maken! Een afspraak is mogelijk bij ons op kantoor, maar ook een afspraak bij jou op locatie is mogelijk. Kom in contact met onze hypotheekadviseur voor onafhankelijk advies op maat. 

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.