Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Een hypotheek in Grave die past bij jouw situatie: nu én in de toekomst!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Grave

Wil je voor het eerst een huis gaan kopen of juist gaan verhuizen, dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs in Grave bieden volledig onafhankelijk hypotheekadvies dat past bij jouw situatie. Dus ben je van plan om binnenkort:

 • Te gaan verhuizen;
 • Voor het eerst een huis te gaan kopen;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten?

Dan staan onze adviseurs klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Het uitgangspunt van HypothekenUnie is het bieden van een doordacht totaaladvies, maar je kunt bij ons ook terecht voor een los financieel- of verzekeringsproduct. Zowel de zakelijke als particuliere klant is bij ons verzekerd van onafhankelijk advies. Dankzij onze samenwerking met alle geldverstrekkers van Nederland ben je verzekerd van een hypotheek in Grave die aansluit op jouw wensen en situatie.

Onze doelgroep

De doelgroep van HypothekenUnie is erg breed: iedereen kan namelijk bij ons terecht! Het maakt niet uit of je een doorstromer, starter, oversluiter of ondernemer bent; iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Grave is bij ons aan het juiste adres en wordt als unieke klant geholpen. Onze hypotheekadviseur kijkt naar je persoonlijke situatie en brengt jouw eisen en wensen op het gebied van hypotheken in kaart. Uiteraard houden we rekening met zaken die zich in de toekomst kunnen afspelen, zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Dankzij onze volledig onafhankelijke en complete werkwijze ben je verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij jou aansluit.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De voordelen van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Grave

Ben je zelf op zoek naar een hypotheek, dan zul je al snel merken dat dit erg tijdrovend is en dat je bij vele banken op bezoek moet gaan. Het inschakelen van onze adviseurs heeft daarom een aantal voordelen:

 • 100% onafhankelijk advies dankzij samenwerking met alle geldverstrekkers;
 • Ontdek welke hypotheekvorm bij jou past;
 • Bemiddeling tussen alle mogelijke geldverstrekkers;
 • Gratis en vrijblijvend kennismaken;
 • Afspraak op locatie in Grave is mogelijk.

Schakel je een professionele hypotheekadviseur van HypothekenUnie in, dan worden al jouw financiële zorgen weggenomen. Gedurende het kennismakingsgesprek wordt jouw situatie duidelijk in kaart gebracht en wordt er gezocht naar een passende hypotheek. Na afloop ontvang je een duidelijk adviesrapport waarin de gevolgen van o.a. studie van eventuele kinderen, pensioen en werkloosheid voor je netto inkomen inzichtelijk worden. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek in Grave die ook in eventueel minder goede tijden kan doorstaan.

Meer informatie? Maak een afspraak!

Spreekt onze werkwijze jou aan en wil je graag kennismaken met onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je graag nog iets meer informatie wilt, kun je altijd contact met ons opnemen. De hypotheekadviseurs van HypothekenUnie staan voor jou klaar bij ons op kantoor, maar maken ook graag kennis bij jou op locatie.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Grave >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.