Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Passend hypotheekadvies in Krooswijk: HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Persoonlijk hypotheekadvies in Krooswijk

Een huis kopen is een belangrijk moment in je leven. Je wilt daarom natuurlijk goed voorbereid zijn en de beste hypotheek afsluiten. HypothekenUnie helpt je bij het vinden van een juiste hypotheek in Krooswijk. Wij bieden namelijk onafhankelijke hypotheekadviseurs aan die al jouw vragen kunnen beantwoorden en je kunnen helpen met de zoektocht naar een hypotheek. Daarnaast helpen onze financieel adviseurs ook met:

 • Pensioenen
 • Verzekeringen
 • Hypotheken

Doordat wij een nauwe samenwerking hebben met Nederlandse geldverstrekkers kunnen we voor zowel particuliere als zakelijke klanten een onafhankelijk advies geven. Hierdoor kunnen we niet alleen passend advies voor nu geven maar ook voor in de toekomst!

De voordelen van hypotheekadvies in Krooswijk

Een passende hypotheek in Krooswijk vinden is erg moeilijk. Tegenwoordig vind je namelijk een groot aantal verschillende hypotheken die allemaal ook hun eigen eisen en regels hebben. Het is daarom handig om een hypotheekadviseur in Krooswijk in te schakelen. Onze hypotheekadviseurs van HypothekenUnie nemen een aantal voordelen met zich mee:

 • Je ontdekt welke hypotheekvorm bij je past
 • Je krijgt 100% onafhankelijk advies
 • Er wordt bemiddeld tussen alle potentiële banken
 • Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
 • Hypotheekadvies dat op maat gegeven wordt

Een ander voordeel van het inschakelen van een hypotheekadviseur van HypothekenUnie is dat er een maandelijks gesprek zal plaatsvinden. Dit kan op locatie of bij ons op kantoor. In deze gesprekken wordt besproken wat de uitgaven zijn en krijg jij de laatste en nieuwste informatie over rentewijzigingen en tijdelijke aflossingen. Zo heb jij ten alle tijden de goedkoopste hypotheek en kun je doordachte keuzes maken. Het inschakelen van een hypotheekadviseur is dus een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een aansluitende hypotheek waarbij je ook nog een aantal extra's op kunt besparen!

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De doelgroep van HypothekenUnie

Iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Krooswijk is welkom bij HypothekenUnie. Wij maken hier geen onderscheid in tussen particuliere klanten en ondernemers. Iedere situatie wordt op een persoonlijke manier benaderd want iedere klant en hypotheek is immers anders. Er wordt gekeken naar de situatie waarin jij je bevindt. Daarbij wordt natuurlijk geluisterd naar jouw wensen en behoeften. Met deze informatie gaat onze hypotheekadviseur dan op zoek naar een aantal geschikte hypotheken die daarna aan jou voorgedragen worden. Hierbij worden alle voor- en nadelen besproken van iedere hypotheek zodat jij de best passende hypotheek kan uitkiezen. Zo kun jij met de juiste informatie een tweede hypotheek afsluiten, een pand kopen voor het opstarten of uitbreiden van je bedrijf of wellicht je eerste huis kopen.

Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op

Onze hypotheekadviseurs in Krooswijk staan klaar in ons kantoor om al jouw vragen te beantwoorden. Jij kan vrijblijvend contact opnemen om een afspraak in te plannen bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Wij leggen in deze afspraak graag uit alles in details uit zodat al jouw vragen beantwoord worden. Hierbij kunnen we de prijzen bespreken en krijg je een uitleg waar HypothekenUnie voor staat. De eerste afspraak is bij HypothekenUnie altijd gratis en vrijblijvend zodat jij kennis kan maken met een van onze financieel adviseurs en persoonlijk je wensen en benodigdheden kenbaar kan maken.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.