Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Hendrik-Ido-Ambacht
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Een hypotheekadviseur in Hendrik-Ido-Ambacht

Ben jij op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Hendrik-Ido-Ambacht? Of wil je graag een huis kopen maar weet je niet welke hypotheekvorm geschikt is voor jouw situatie? Dan kun je bij HypothekenUnie terecht voor een financiële planning of begeleiding in het vinden van de juiste hypotheek.

Bij HypothekenUnie kun je namelijk terecht voor advies over:

  • Verzekeringen
  • Pensioenen
  • Hypotheken

Voor onze hypotheekadviseurs van HypothekenUnie maakt het niet uit of jij nu een ondernemer bent of juist een starter bent op de woningmarkt; iedereen kan bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring, brede kennis, persoonlijke aanpak en samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland kunnen we jou een passend financieel advies geven. Daarnaast zullen wij jou begeleiden van begin tot eind. Hierdoor zul je niet alleen nu een passende hypotheek hebben maar ook in de toekomst.

De verschillende hypotheekvormen

Het uitkiezen van een passende hypotheek in Hendrik-Ido-Ambacht is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Tegenwoordig worden er namelijk vele hypotheken aangeboden die allemaal verschillen van elkaar. Daarom kijkt onze hypotheekadviseur in Hendrik-Ido-Ambacht samen met jou naar je wensen en zal op deze manier een passende hypotheekvorm aan kunnen bieden. Er wordt natuurlijk ook gekeken naar zaken die zich in de toekomst voordoen. Denk hierbij aan je pensioen maar ook aan werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden of inkomstenterugval. Maar ook wanneer je denkt aan de toekomst van je kinderen is het bespreken en zoeken naar een gepaste hypotheek die hier rekening mee houdt erg belangrijk. Op deze manier ben jij ten alle tijden verzekerd van een hypotheek die aansluit op jouw financieel overzicht. Daarbij kun je een doordachte keuze maken waarbij je minder snel voor verrassingen komt te staan. 

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Hendrik-Ido-Ambacht op maat

HypothekenUnie heeft een zeer brede doelgroep. Hierdoor kan iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies terecht bij ons. Onze hypotheekadviseurs in Hendrik-Ido-Ambacht maken namelijk geen onderscheid tussen starters, oversluiters, ondernemers of doorstromers. Er wordt gekeken naar de persoonlijke situatie. Daardoor heeft ieder persoon een andere hypotheek. Iedereen is een unieke klant en wordt met een persoonlijke aanpak geholpen. Er wordt bijvoorbeeld door onze hypotheekadviseur gevraagd naar je persoonlijke situatie, leefsituatie, inkomsten en hypotheekwensen. Op deze manier kan er door samenwerking een juiste hypotheek gevonden worden. Daarnaast worden al jouw vragen op het gebied van financiën beantwoordt en word je tijdens de loop van je hypotheek op de hoogte gehouden van dergelijke veranderingen. Denk hierbij aan rentewijzigingen en mogelijkheden om tijdens de loop van je hypotheek af te lossen.

Verdere informatie nodig? Kom in contact met HypothekenUnie

Zit jij nog met vragen of wil je graag wat meer informatie over het verkrijgen van een hypotheek in Hendrik-Ido-Ambacht? Onze hypotheekadviseurs beantwoorden al jouw vragen graag! Dit kan bij ons op kantoor of bij jou thuis zodat je weet welke hypotheekvorm het beste aansluit op jouw situatie! De eerste afspraak die je maakt bij HypothekenUnie is altijd gratis en vrijblijvend zodat je een duidelijk beeld krijgt van het werk dat we doe en hoor je welke prijzen dit met zich meebrengt. Prijzen bespreken wij graag tijdens een afspraak omdat wij graag aan je uitleggen hoe wij aan deze bedragen zijn gekomen.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze hypotheekadviseurs >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.