Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheek in Hillegom op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseurs in Hillegom

Ben je van plan om een hypotheek in Hillegom of omgeving af te sluiten onder de beste voorwaarden? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Hillegom is er voor jou om je te helpen bij alle keuzes die je gaat maken. Het maakt daarbij niet uit of je:

  • Voor het eerst een huis gaat kopen;
  • Gaat verhuizen;
  • Een tweede hypotheek wilt afsluiten;
  • Je huidige hypotheek wilt oversluiten.

Bij het kiezen van de juiste hypotheek komt meer kijken dan enkel het uitzoeken van de laagste hypotheekrente. Een hypotheek moet helemaal bij jou passen zodat je straks optimaal kunt genieten van je (nieuwe) woning.

Wij achterhalen jouw wensen met betrekking tot premie, rente, voorwaarden en aflossingswijze zodat we samen tot een passende hypotheek kunnen komen. Daarnaast bespreken we ook de risico's die je loopt: is je baan bijvoorbeeld minder zeker en wat gebeurt er bij arbeidsongeschiktheid? Allemaal zaken die wij samen met jou gaan bespreken. Zijn al jouw wensen duidelijk en staat alles op een rij? Dan is het voor ons tijd om aan de slag te gaan!  

De werkwijze van HypothekenUnie

Nu jouw wensen in beeld zijn gebracht is duidelijk wat jij wilt. Voor ons tijd om op zoek te gaan in ons bestand met geldverstrekkers zoals ING, Nationale Nederlanden, Rabobank, Obvion, Florius en ABN AMRO en in gesprek te gaan. Wij werken namelijk samen met álle geldverstrekkers van Nederland zodat we de beste onafhankelijke vergelijking voor jou kunnen maken.

Vervolgens zetten we de voordeligste mogelijkheden op een rij en leggen we de voorwaarden naast elkaar. We letten natuurlijk niet alleen op de laagste hypotheekrente maar ook op belangrijke zaken zoals voorwaarden, premie en de eventuele risico's die je loopt. Doordat we alle mogelijke opties openhouden, kunnen we de beste hypotheekkeuzes voor jou uitzoeken.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De kosten voor hypotheekadvies in Hillegom

Hoeveel ons hypotheekadvies aan jou kost hangt af van een aantal factoren en kunnen we pas inschatten na een gesprek. Het kennismakingsgesprek nemen wij daarom ook voor onze eigen rekening. Vooraf kunnen we je wel al vertellen dat wij voordelige tarieven hanteren en je daarom bij ons voordelig uit bent voor hypotheekadvies- en bemiddeling.

We houden rekening met jouw wensen

Een hypotheek afsluiten doe je voor een lange periode en daarom houden we rekening met een aantal belangrijke zaken. Hoelang wil je nog werken totdat je met pensioen gaat? Wat zijn je wensen bij eventuele werkloosheid? We gaan samen in gesprek over de mogelijkheden en risico's zodat je ook in financieel mindere tijden goed kunt leven met de door jou gekozen hypotheek.

Optimale service: ook na het afsluiten van de hypotheek in Hillegom

Ons onafhankelijke hypotheekadvies in Hillegom gaat samen met persoonlijke begeleiding. We willen jou graag bij alle stappen begeleiden, want jij gaat de best passende hypotheek dragen. Gedurende de looptijd van de hypotheek krijg je van ons advies. Zijn er rentewijzigingen? Wil je tussentijds aflossen? Zijn er hypotheekregels veranderd? Van ons krijg je alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast houden we ook een maandelijkse besparingscheck en plannen we periodieke servicegesprekken zodat we jou tot het einde van je hypotheek financiële rust kunnen bieden.

Maak vrijblijvend een afspraak!

HypothekenUnie maakt graag kennis met jou. Onze hypotheekadviseurs vertellen je alles wat je moet weten en beantwoorden al jouw vragen. Na het eerste adviesgesprek weet je meteen waar je aan toe bent en ben je verzekerd van onafhankelijk advies én een hypotheek die helemaal bij jou past. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis, dus twijfel niet en maak gerust een afspraak!

Afspraak maken voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Hillegom >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.