Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Passend hypotheekadvies in Kaatsheuvel
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Hypotheekadvies in Kaatsheuvel en omgeving

Voor professioneel hypotheekadvies in Kaatsheuvel en omgeving ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van financieel advies voor particulieren en ondernemers die op zoek zijn naar onafhankelijk hypotheekadvies in Kaatsheuvel, omdat zij van plan zijn om:

  • Te gaan verhuizen;
  • Een eerste woning te gaan kopen;
  • Hun huidige hypotheek over te sluiten voor een lagere rente;
  • Een tweede hypotheek te gaan afsluiten.

Bij ons hypotheekadvies houden we ook rekening met belangrijke toekomstige zaken zoals arbeidsongeschiktheid, pensioen en werkloosheid. HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers en banken in Nederland, maar heeft geen contracten waardoor wij een onafhankelijke vergelijking en beslissing kunnen maken voor jouw hypotheek in Kaatsheuvel.

De doelgroepen waar HypothekenUnie zich op richt

Iedereen die op zoek is naar passend hypotheekadvies van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Kaatsheuvel kan bij ons een afspraak plannen. HypothekenUnie hecht veel waarde aan vertrouwen, het nakomen van afspraken en het lokale aspect. Daarnaast vinden we ook dat iedere klant uniek is en daarom stemmen we ons advies op jou af. Kortom: HypothekenUnie is dé financieel adviseur voor jouw financiële planning, verzekeringen, pensioen en hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

Onze hypotheekadviseur maakt samen met jou een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment, vergelijkt alle voorwaarden en helpt je vervolgens bij het maken van de juiste keuze. Ook na het zetten van de handtekening stopt onze adviserende rol niet. Gedurende de looptijd van jouw hypotheek in Kaatsheuvel blijven we je informeren over tussentijdse aflossingen, rentewijzigingen en verhogingen. Ons doel is om jou financiële rust te bieden.

Hypotheekadvies in Kaatsheuvel

Zoek je een nieuwe hypotheek of wil je graag meer informatie van onze adviseurs? Onze hypotheekadviseurs in Kaatsheuvel helpen je graag je gewenste doelen en wensen te behalen. Plan gerust vrijblijvend een eerste gratis afspraak in bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Kaatsheuvel.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.