Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
100% onafhankelijk advies voor jouw hypotheek in Den Dungen
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Maatwerk hypotheekadvies in Den Dungen

Een hypotheek bepaalt maandelijks een groot deel van je woonlasten. Het is daarom belangrijk dat je de juiste hypotheek afsluit zodat je niet teveel geld betaalt. Daarom staan onze hypotheekadviseurs in Den Dungen voor jou klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de juiste hypotheek die aansluit op jouw persoonlijke situatie. De financiële planning wordt compleet door ons geregeld en je krijgt advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Wanneer jij gaat voor onafhankelijk hypotheekadvies, dan kies je voor de volgende voordelen:

  • Je krijgt persoonlijk en onafhankelijk advies;
  • Vrij van financiële zorgen;
  • Je krijgt een hypotheek in Den Dungen die op maat gemaakt is;
  • Je geniet van onze samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland.

Jouw persoonlijke situatie en je wensen worden besproken met een van onze financieel adviseurs. Hierna krijg je een advies over de mogelijkheden die er voor jou zijn op het gebied van hypotheken. Dankzij onze nauwe samenwerking met alle Nederlandse geldverstrekkers is het voor ons mogelijk om 100% onafhankelijk advies te geven waarbij we zo laag mogelijke woonlasten proberen te behalen. Het zal voor ons dan ook niets uitmaken of jij een starter, ondernemer, doorstromer of oversluiter bent.

Je financiële planning van A-Z geregeld

Wil jij graag hypotheekadvies in Den Dungen? Dan kun je er op rekenen dat we bij HypothekenUnie jouw financiële planning van A tot Z regelen. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor losse verzekeringen en financiële producten. Onze hypotheekadviseur in Den Dungen kan jou namelijk adviseren op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer, kredieten en pensioenen. Kom je bij ons op gesprek, dan worden je wensen, eisen en risico's besproken. Op deze manier ben jij ervan verzekerd dat je hypotheek niet alleen nu, maar ook op lange termijn goed zal aansluiten op je persoonlijke situatie.

Bij HypothekenUnie hebben we een persoonlijke aanpak centraal staan. Daarom zullen wij eerst gerichte vragen stellen voordat wij op zoek gaan naar passende hypotheken. Er kunnen vragen gesteld worden over je leefsituatie, persoonlijke situatie, inkomsten en hypotheekwensen. Op deze manier kunnen we samen op zoek gaan naar een passende hypotheek. Hierna zul jij een onafhankelijke vergelijking krijgen van alle potentiële hypotheken en kun je een goede keuze maken.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een hypotheek in Den Dungen afsluiten

Het vinden van de juiste hypotheek neemt tijd in beslag. Wel zijn er een aantal dingen die erg handig zijn wanneer je een goed hypotheekplan wilt hebben. Als eerste is een taxatie van het huis erg handig zodat je een goed beeld hebt van wat je woning waard is. Daarna kun je samen met onze adviseur op zoek gaan naar een geschikte hypotheek. Wij zullen dan gaan bemiddelen tussen alle geldverstrekkers en op deze manier een onafhankelijke vergelijking aanbieden. Door het oog voor detail zorgen wij ervoor dat een goedkope hypotheek ook echt een meerwaarde voor jou vormt. Bij het aanbieden van de verschillende hypotheken wordt er natuurlijk rekening gehouden met je financiële situatie.

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Ben jij geïnteresseerd in het hypotheekadvies in Den Dungen en omstreken van HypothekenUnie? Dan kun je gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen! Jij kan hierbij een gratis kennismakingsgesprek inplannen. Onze hypotheekadviseurs verwelkomen je graag bij ons op kantoor! Is dit echter niet mogelijk voor jou? Dan komen wij graag bij jou op locatie het gesprek voeren. Benieuwd naar onze werkwijze? Maak dan een afspraak met onze financieel adviseur >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.