Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Hoogmade: Vind de beste hypotheek in jouw omgeving
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

HypothekenUnie: vind de beste hypotheek in Hoogmade en omgeving!

HypothekenUnie is een onafhankelijke financieel adviseur voor iedere particulier en ondernemer die op zoek is naar onafhankelijk en passend hypotheekadvies in Hoogmade en omgeving. Wij helpen je bij het vinden van een hypotheek die bij jou en je persoonlijke situatie past en beantwoorden graag al jouw vragen. Dus ben je van plan om:

  • Je eerste huis te kopen;
  • Te gaan verhuizen naar Hoogmade en omgeving;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten

Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Wij hebben contact met alle banken en verzekeraars van Nederland zodat we een onafhankelijke vergelijking kunnen maken. Onze hypotheekadviseur in Hoogmade maakt een concept met goede voorwaarden die het beste bij jouw situatie past en deze worden vervolgens met jou besproken.

Wie is onze doelgroep?

Onze doelgroep is heel breed en voor alles wat met financiën te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar hypotheekadvies in Hoogmade of advies over je pensioen; bij ons ben je aan het juiste adres. HypothekenUnie bedient zowel de particuliere als de zakelijke klant. Onze hypotheekadviseur in Hoogmade gaat naar aanleiding van persoonsgerichte vragen over jouw situatie, waarbij we natuurlijk rekening houden met jouw wensen, een advies op maat maken zodat we je kunnen bijstaan in het maken van de juiste keuze!

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Op zoek naar de beste hypotheek in Hoogmade

Een overweging zou kunnen zijn om in de omgeving van Hoogmade een bank te benaderen. Echter informeert onze hypotheekadviseur in Hoogmade jou op basis van jouw persoonlijke hypotheekwensen over de beste en goedkoopste hypotheek van dit moment. Deze is dan ook geheel onafhankelijk! Door samen met jou de voorwaarden te vergelijken – waarbij we ook rekening houden met een eventuele inkomensterugval en pensioenregelingen – komen we tot de meest passende hypotheek voor jou, zodat je je ook in de toekomst nog gelukkig voelt met jouw hypotheek.

Meer informatie

Het team van HypothekenUnie Hoogmade staat klaar voor al jouw vragen. Wij zien je graag bij ons op kantoor, maar natuurlijk komen we ook graag langs bij jou thuis in de omgeving van Hoogmade. Wil je graag wat meer informatie over prijzen, dan lichten we die graag toe tijdens een afspraak. De eerste afspraak is geheel gratis en vrijblijvend!

Neem vrijblijvend contact met ons op >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.