Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Zwijndrecht: Hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Passende hypotheek in Zwijndrecht

Zodra je begint met oriënteren naar een hypotheek in Zwijndrecht stel je jezelf al snel de vraag welke hypotheekvorm het beste past bij jouw situatie. De hypotheekadviseur van HypothekenUnie verzorgt jouw financiële planning van begin tot eind en kan jou adviseren over onder andere:

  • Pensioenen
  • Verzekeringen
  • Hypotheken

Het maakt daarbij niet uit of je een starter, ondernemer, oversluiter of doorstromer bent; bij ons kan iedereen terecht. De hypotheekadviseur van HypothekenUnie doet zijn uiterste best om de beste hypotheek voor jou te vinden. Wij geven advies over de verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden en bekijken samen welke hypotheek het beste bij jou past. Een afspraak is mogelijk bij ons op kantoor, maar onze hypotheekadviseur in Zwijndrecht komt ook graag bij jou langs op locatie voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies.

Het kiezen van de juiste hypotheek en voorwaarden

Iedere hypotheekvorm heeft zijn eigen voorwaarden en fiscale aspecten en daarmee andere voor- en nadelen. Wil je bijvoorbeeld aan het begin van de hypotheek zo laag mogelijke lasten hebben? Of wil je jouw hypotheek zo snel mogelijk aflossen? HypothekenUnie verzorgt als financieel dienstverlener jouw financiële planning, maar ook voor een 'los' financieel- of verzekeringsproduct kun je bij ons terecht.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Zwijndrecht op maat

Maandelijks gaat er een groot deel van je inkomen op aan woonlasten en daarom wil je deze natuurlijk het liefst zo laag mogelijk houden. Door het kiezen van de juiste hypotheekvorm en de meest aantrekkelijke verzekeringen kun je jouw maandelijkse woonlasten verlagen. Iedere persoonlijke situatie is anders en daarom is het belangrijk dat je niet alleen rekening houdt met de laagste rente bij het kiezen van een hypotheek in Zwijndrecht. Je woonlasten worden namelijk ook bepaald door je fiscale positie, gezinssituatie, werk en doelen voor de toekomst. Aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek bekijkt onze hypotheekadviseur samen met jou welke hypotheek het beste bij je past, zodat jij kunt profiteren van de laagste maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden om in de toekomst jouw dromen te kunnen realiseren.

De werkwijze van HypothekenUnie

Of je nu voor het eerst een huis gaat kopen, een tweede hypotheek wilt afsluiten voor lagere rente of je huidige hypotheek wilt oversluiten: HypothekenUnie doet haar uiterste best om een hypotheek te vinden die het beste bij jou past. Wij werken samen met alle banken en verzekeraars van Nederland en kunnen daardoor naast de laagste hypotheekrente, ook een hypotheekvorm vinden met de beste voorwaarden die past bij jouw situatie. Onze hypotheekadviseur in Zwijndrecht kan jou adviseren op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken en brengt daarbij ook de risico's van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en lang leven in beeld. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een helder hypotheek adviesrapport van ons waarmee je precies de gevolgen van overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen voor jouw netto inkomen kunt inzien.

Ook na het zetten van de handtekening blijven wij onze adviserende rol behouden. Gedurende de looptijd blijven wij je informeren en adviseren over tussentijdse aflossingen, eventuele rentewijzigingen en nog veel meer. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek die nu en ook in de toekomst kan doorstaan. Ons doel is dan ook om jouw financiële zorgen uit handen te nemen.

Neem vrijblijvend contact op met HypothekenUnie!

Ben je op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning of wil je jouw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan gerust contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies in Zwijndrecht. HypothekenUnie geeft je niet alleen informatie en advies, maar begeleidt de gehele hypotheekaanvraag van begin tot eind.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.