Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Rijnsburg: Onafhankelijke & deskundige hypotheekadviseur
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een onafhankelijke hypotheekadviseur in Rijnsburg nodig? HypothekenUnie!

Wil je een tweede hypotheek afsluiten, ben je op zoek naar een woning of wil je je huidige hypotheek oversluiten? Dan mag je deskundig hypotheekadvies zeker niet vergeten! HypothekenUnie is er voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Rijnsburg. Het maakt daarbij niet uit of je een:

bent. Onze professionele hypotheekadviseurs geven iedereen passend en onafhankelijk advies. Door onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en brede kennis kunnen wij voor iedereen een hypotheek in Rijnsburg vinden die bij hem of haar past. Wij werken samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kunnen daardoor een onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Hierbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk, maar ook de manier van aflossen, de eventuele risico's die je loopt en de voorwaarden spelen hierbij een belangrijke rol.

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Kom daarom gerust eens langs bij ons op kantoor of nodig onze hypotheekadviseur voor een afspraak uit bij jou op locatie in Rijnsburg.

Deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies in Rijnsburg

HypothekenUnie werkt samen met álle banken en verzekeraars van Nederland en is daardoor volledig onafhankelijk. We kunnen alle mogelijkheden voor jou persoonlijk bekijken en beoordelen en vervolgens samen tot een passende hypotheek in Rijnsburg komen. Daarnaast kunnen we ook optreden als bemiddelaar voor jouw verzekeraar of bank zodat je bent verzekerd van de best mogelijke voorwaarden voor jouw situatie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze: een persoonlijke aanpak staat centraal

Samen met jou gaat onze hypotheekadviseur op zoek naar een hypotheek die past bij jou en jouw persoonlijke situatie. We bespreken jouw hypotheekwensen en maken vervolgens een selectie van de goedkoopste aanbieders, we vergelijken de voorwaarden met elkaar en helpen je uiteindelijk bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk houden we bij ons advies ook rekening met belangrijke zaken die in de toekomst kunnen voorkomen zoals eventuele werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Bij ons ben je dus verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste voor jou is.

Hoeveel kost het advies van HypothekenUnie?

Hoeveel ons advies aan jou gaat kosten is afhankelijk van een aantal factoren welke wij graag tijdens een persoonlijk gesprek toelichten. Daarom nemen wij het kennismakingsgesprek waarbij we dit doen geheel voor onze rekening. Een eerste adviesgesprek is bij HypothekenUnie dus altijd gratis én vrijblijvend!

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze hypotheekadviseurs staan voor jou klaar in Rijnsburg om al jouw vragen te beantwoorden!

Maak een afspraak voor onafhankelijk hypotheekadvies in Rijnsburg >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.