Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: passende hypotheek in Hilvarenbeek
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Hypotheek in Hilvarenbeek en omstreken

Voor onafhankelijk en professioneel hypotheekadvies in Hilvarenbeek en omstreken kun je bij HypothekenUnie terecht. Ben je op zoek naar een passende hypotheek voor je nieuwe woning of wil je een tweede hypotheek afsluiten? Dan is een goed hypotheekadvies erg belangrijk. Onze hypotheekadviseurs in Hilvarenbeek zijn gespecialiseerd in het geven van financieel advies voor zowel ondernemers als particulieren die op zoek zijn naar gericht hypotheekadvies, omdat zij:

  • Van plan zijn om te gaan verhuizen;
  • Voor de eerste keer een huis willen gaan kopen;
  • Graag een tweede hypotheek willen afsluiten;
  • Hun bestaande hypotheek willen oversluiten voor lagere rente.

HypothekenUnie kenmerkt zich door het maatwerk dat wij leveren en de kennis en inzicht in de lokale omgeving. Wij werken samen met alle geldverstrekkers en banken in Nederland, maar hebben geen contracten waardoor we een onafhankelijke en goede vergelijking kunnen maken.

Waar richt HypothekenUnie zich op?

HypothekenUnie is er voor iedereen die op zoek is naar passend hypotheekadvies in Hilvarenbeek en omstreken. Bij ons wordt er veel waarde gehecht aan vertrouwen, het nakomen van afspraken en het lokale aspect. We stemmen ons advies op jou af en geven je kwalitatief advies voor een lage rente die past bij je persoonlijke situatie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

Onze hypotheekadviseur maakt samen met jou een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment. Vervolgens leggen we alle voorwaarden naast elkaar en maken we samen de juiste keuze voor jouw hypotheek in Hilvarenbeek. Bij ons advies houden we natuurlijk ook rekening met belangrijke zaken in de toekomst zoals pensioen, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Ook gedurende de looptijd van de hypotheek blijven wij je informeren over tussentijdse aflossingen, verhogingen en rentewijzigingen. Zo ben je verzekerd van de beste hypotheek in Hilvarenbeek. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Hilvarenbeek

HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers en banken in Nederland zoals ING, Rabobank, AEGON, ABN AMRO en Nationale Nederlanden. Hierdoor is het voor ons mogelijk om alle voorwaarden te vergelijken en kunnen we voor jou een hypotheek vinden die het beste bij je past.

Plan vrijblijvend een afspraak

Wil je graag meer informatie over onze diensten of wil je een eerste gratis adviesgesprek inplannen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat klaar in ons kantoor om al jouw vragen te beantwoorden. Ook een afspraak bij jou op locatie in Hilvarenbeek is mogelijk.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.