Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Schaijk van onafhankelijke adviseurs
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Schaijk

Zodra je begint met oriënteren op een hypotheek in Schaijk, vraag je jezelf al snel af welke hypotheek bij jouw situatie past. De hypotheekadviseurs van HypothekenUnie verzorgen je financiële planning van begin tot eind en kunnen je adviseren op het gebied van:

  • Pensioenen
  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Kredieten
  • Vermogensbeheer

Het maakt voor ons daarbij niet uit of je een starter, oversluiter, ondernemer of doorstromer bent: bij ons wordt iedereen op professionele en persoonlijke wijze geholpen. Een persoonlijke aanpak staat daarom bij ons centraal en je bent verzekerd van een hypotheek die aansluit op je persoonlijke situatie van nu én later. Uiteraard houden we bij ons hypotheekadvies in Schaijk ook rekening met je wensen en eisen op het gebied van hypotheken. Onze adviseurs bekijken met jou welke mogelijkheden er zijn en adviseren je welke hypotheekvorm het beste bij je past. Het eerste kennismakingsgesprek is bij HypothekenUnie altijd gratis en vrijblijvend en kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Schaijk.

Een passende hypotheek in Schaijk

HypothekenUnie hecht veel waarde aan het nakomen van afspraken, vertrouwen en het lokale aspect. Iedere klant is voor ons uniek en daarom wordt ons advies afgestemd op jou en je persoonlijke situatie, wensen en eisen. Onze hypotheekadviseur in Schaijk houdt bij het advies ook rekening met (eventuele) toekomstige zaken zoals pensioen, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Op deze manier kunnen we een hypotheek vinden die in eventueel financieel minder goede tijden en in de toekomst kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Volledig onafhankelijk advies

Gedurende het kennismakingsgesprek wordt jouw situatie in kaart gebracht, maken we een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment en vergelijken we alle voorwaarden met elkaar. Niet alleen de laagste rente maar ook voorwaarden, premie en eventuele risico's die je loopt spelen een belangrijke rol bij het maken van de juiste keuze.

Wij werken samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kunnen daardoor de beste voorwaarden met elkaar vergelijken. Je ontvangt na het kennismakingsgesprek van onze adviseur een helder hypotheek adviesrapport waarmee je inzicht krijgt in de gevolgen van onder andere pensioen, werkloosheid en studie van eventuele kinderen voor je netto inkomen.

Begeleiding tot de einddatum is behaald

HypothekenUnie behoudt ook gedurende de looptijd van je hypotheek haar adviserende rol en blijft je informeren over tussentijdse aflossingen en eventuele rentewijzigingen. Daarnaast plannen we periodieke servicegesprekken en houden we een maandelijkse besparingscheck. Wij verzorgen je financiële planning van begin tot eind en nemen daarmee al je zorgen uit handen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Schaijk? Neem dan contact met ons op. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend én gratis. HypothekenUnie staat voor je klaar!

Kom in contact met onze hypotheekadviseur in Schaijk >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.