Goedenacht, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Rotterdam: Hypotheek op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheek in Rotterdam? Onafhankelijk advies

Wanneer je van plan bent om een hypotheek in Rotterdam af- of over te sluiten, is het juiste hypotheekadvies erg belangrijk. Het kiezen van een hypotheek heeft namelijk veel invloed op je financiële leven en is dus een belangrijke beslissing. HypothekenUnie is er voor iedereen die een hypotheek wil oversluiten of afsluiten omdat zij van plan zijn om:

  • Te gaan verhuizen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Een huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente;
  • Voor de eerste keer een huis te gaan kopen.

Onze hypotheekadviseur in Rotterdam geeft jou graag het juiste advies zodat je bent verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste voor jou is. Samen met jou kiezen we een aanbieder met de beste voorwaarden en blijven jou ook gedurende de looptijd optimale service bieden.

Optimale service in Rotterdam en omgeving

Door onze jarenlange praktijkervaring en persoonlijke aanpak kunnen onze hypotheekadviseurs in Rotterdam snel inspelen op (ingewikkelde) situaties. HypothekenUnie is bekend met de omgeving en werkt samen met alle lokale én nationale banken waardoor we jou een zeer specifiek hypotheekadvies in Rotterdam kunnen geven.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Het totale hypotheekadvies in Rotterdam

HypothekenUnie voorziet jou van totaal hypotheekadvies in Rotterdam en omgeving. Bij ons totale advies houden we ook rekening met belangrijke zaken voor in de toekomst zoals pensioen, verzekeringen en werkloosheid. Hierdoor ben je dus verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst en in minder goede tijden kan doorstaan.

Hoe gaat HypothekenUnie te werk?

Op basis van jouw hypotheekwensen en persoonlijke situatie maken we een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment. We vergelijken vervolgens alle voorwaarden met elkaar en helpen jou daarna bij het maken van de juiste keuze. Niet alleen de laagste hypotheekrente, maar ook de manier van aflossen, de risico's die je loopt, de premie en de voorwaarden spelen hierbij een belangrijke rol. Onze hypotheekadviseur in Rotterdam maakt samen met jou een beslissing voor de juiste keuze en blijft je ook gedurende de looptijd adviseren.

HypothekenUnie: het beste advies voor iedereen

HypothekenUnie is er voor iedereen. Graag beantwoorden wij al jouw vragen in een persoonlijk gesprek en lichten we ook de kosten voor hypotheekadvies toe. Plan vrijblijvend én gratis een eerste adviesgesprek in met onze hypotheekadviseur of neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Laagste rente
3.00%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.00%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.