Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Standdaarbuiten: Hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur Standdaarbuiten

Op zoek naar het beste en meest onafhankelijke hypotheekadvies in Standdaarbuiten en omgeving? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Wij hebben alle hypotheekvormen in huis en werken samen met álle geldverstrekkers in Nederland. Onze aanpak wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Wil je dezelfde service ervaren? Schakel dan onze hypotheekadviseur in!

 • Advies van een deskundige en ervaren adviseur;
 • Een hypotheek met de beste voorwaarden;
 • Onafhankelijk advies op maat;
 • Geen financiële zorgen.

Onze hypotheekadviseur in Standdaarbuiten kan je adviseren op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, vermogensbeheer en kredieten. Of je nu op zoek bent naar passend hypotheekadvies omdat je gaat verhuizen of je huidige hypotheek wilt oversluiten; wij doen ons uiterste best om de juiste oplossing te vinden die past bij jouw situatie. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. HypothekenUnie neemt graag al je financiële zorgen uit handen!

Verschillende mogelijke hypotheekvormen

Er wordt veel gezegd en geschreven over de hypotheekmarkt in Nederland. Wij begrijpen dat je af en toe niet meer weet wat de regels zijn en waar je allemaal aan moet denken. Daarom geeft HypothekenUnie je graag alle informatie over de mogelijke hypotheekvormen en welke hypotheek in Standdaarbuiten uiteindelijk het beste bij jou past. Door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en bijpassende voorwaarden kun je je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk houden. Welke hypotheek voor jou het beste is, hangt af van je persoonlijke situatie en hypotheekwensen en -eisen. Wij geven je graag advies over alle mogelijke hypotheekvormen en welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Het vinden van een passende hypotheek in Standdaarbuiten

In een persoonlijk kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur jouw situatie in beeld. Wil je bijvoorbeeld aan het begin van de looptijd zoveel mogelijk aflossen? Of wil je juist aan het begin van de looptijd je lasten zo laag mogelijk houden? Tijdens het kennismakingsgesprek worden jouw wensen en eisen duidelijk en geeft onze hypotheekadviseur in Standdaarbuiten jou advies op maat. We houden niet alleen rekening met de laagste rente, maar gaan ook op zoek naar de beste voorwaarden die aansluiten bij jouw situatie. Tevens worden de risico's van o.a. arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en lang leven in kaart gebracht.

Na afloop van het adviesgesprek ontvang je een duidelijk hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van onder andere werkloosheid, overlijden en arbeidsongeschiktheid voor je netto inkomen in kaart worden gebracht. Een helder beeld van deze gevolgen helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Waarom kiezen voor HypothekenUnie?

Wanneer je kiest voor HypothekenUnie ben je verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Standdaarbuiten. Mede door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en brede kennis kunnen wij een hypotheek vinden die past bij jouw situatie. Voor nu én voor in de toekomst!

 • Optimale service van begin tot eind;
 • Vrijblijvende en gratis kennismaking;
 • Financiële zorgen worden uit handen genomen;
 • Begeleiding van A tot Z.

Contact opnemen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor onafhankelijk en persoonlijk advies. Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar bij ons op kantoor, maar kan ook langskomen bij jou op locatie. HypothekenUnie staat voor je klaar om je uitgebreid kennis te laten maken met onze service en expertise!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.