Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheek in Sleeuwijk op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Sleeuwijk

Een hypotheek is een langdurige financiële verplichting en bepaalt voor een groot deel je maandelijkse woonlasten. Het kiezen van de verkeerde hypotheek kan je veel geld kosten en daarom is een goede voorbereiding erg belangrijk. Onze hypotheekadviseur in Sleeuwijk kijkt samen met jou welke hypotheek het beste bij jouw persoonlijke situatie past, voor nu en in de toekomst. HypothekenUnie verzorgt jouw financiële planning van begin tot eind en geeft je advies op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen en biedt jou o.a. de volgende voordelen:

 • Hypotheek in Sleeuwijk op maat;
 • Volledig onafhankelijk en persoonlijk advies;
 • Financiële zorgen worden uit handen genomen;
 • Samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies

Samen bespreken we jouw persoonlijke situatie en hypotheekwensen en -eisen en geven wij je advies over de mogelijkheden die er voor jou zijn. Door onze samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland ben je verzekerd van volledig onafhankelijk advies met als doel zo laag mogelijke woonlasten. Het maakt niet uit of je een starter, ondernemer, doorstromer of oversluiter bent: bij HypothekenUnie is iedereen verzekerd van hypotheekadvies in Sleeuwijk op maat.

Het kiezen van de juiste hypotheekvorm

Ondanks dat het aangaan van een hypotheek een verbintenis voor vele jaren is die gepaard gaat met veel geld, is het niet iets waar je bang voor hoeft te zijn. Doordat wij een 100% onafhankelijke aanbieder zijn, kun je een objectieve vergelijking maken voor jouw hypotheek in Sleeuwijk. Het is belangrijk dat er wordt gekeken naar een hypotheek die bij jouw situatie past en je enkele vragen voor jezelf op een rijtje zet, zoals:

 • Wat kan en wil ik per maand aan vaste woonlasten uitgeven?
 • Hoeveel financiële ruimte wil ik daarnaast nog overhouden?
 • Ben ik bereid risico te nemen?

Welke hypotheekvorm voor jou het beste is, hangt dus mede af van jouw persoonlijke situatie en wensen en eisen. HypothekenUnie houdt bij het kiezen van een hypotheek niet alleen rekening met de laagste rente, maar biedt een doordacht en volledig onafhankelijk totaaladvies dat past bij jouw situatie van nu en in de toekomst.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze onafhankelijke werkwijze

Uiteraard wil je jouw financiën en verzekeringen goed geregeld hebben. Je wilt de zekerheid hebben dat je niet teveel betaalt voor diensten en producten, maar tegelijkertijd ook de zekerheid hebben dat jouw hypotheek en verzekeringen bij jou passen. Door onze volledig onafhankelijke aanpak, jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en persoonlijke aanpak kunnen we jou onafhankelijk tegen eerlijke kosten adviseren.

Tijdens het kennismakingsgesprek worden jouw wensen en situatie in beeld gebracht en geeft onze hypotheekadviseur in Sleeuwijk advies over de verschillende mogelijkheden. Door onze samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland ben je verzekerd van volledig onafhankelijk advies op maat. We vergelijken alle voorwaarden en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard houden we ook rekening met pensioen, werkloosheid, overlijden en arbeidsongeschiktheid.

Hypotheekadvies in Sleeuwijk op maat

Met HypothekenUnie ben je dus verzekerd van 100% onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies op maat. Je hoeft alleen je wensen en eisen door te geven en wij nemen vervolgens al jouw financiële zorgen uit handen. Na afloop van ons kennismakingsgesprek ontvang je een duidelijk hypotheek adviesrapport waarin gevolgen van onder andere pensioen en werkloosheid voor je netto inkomen inzichtelijk worden.

 • Geen financiële zorgen
 • Begeleiding van A-Z
 • Persoonlijk en onafhankelijk advies

Contact opnemen met HypothekenUnie?

Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar bij ons op kantoor, maar kan ook langskomen bij jou op locatie. Graag laten wij jou kennismaken met onze uitgebreide service en expertise!

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.