Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Lisse: Onafhankelijk hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Lisse of omgeving afsluiten?

Wil je een hypotheek in Lisse afsluiten bij een betrouwbare partij waarbij je bent verzekerd van een hypotheek met de beste voorwaarden? Win dan onafhankelijk hypotheekadvies in bij de hypotheekadviseurs van HypothekenUnie! Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Lisse is er voor jou om je te helpen bij alle keuzes die je gaat maken wanneer je van plan bent om..

  • Je eerste huis te kopen;
  • Te gaan verhuizen naar Lisse of omgeving;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente.

Het kiezen van een hypotheek is namelijk een belangrijk moment, aangezien een hypotheek bepaalt wat je maandelijks kwijt bent aan vaste lasten. Daarnaast is de hypotheekvorm ook van invloed op hoe lang je die vaste laste hebt en wanneer ze toe- of afnemen. Gelukkig kun je die uitkomsten zelf bepalen door bepaalde keuzes te maken. Zo kom je samen met onze hypotheekadviseur tot een hypotheek in Lisse die helemaal bij je wensen en persoonlijke situatie past.

Onze hypotheekadviseur achterhaalt jouw wensen met betrekking tot premie, rente, aflossingswijze en voorwaarden om zo samen met jou tot een passende hypotheek te komen. Daarnaast bespreken we ook de risico's die je loopt, zodat je bent verzekerd van een hypotheek die nu en in de toekomst het beste voor jou is. Staat alles voor jouw hypotheek op een rij? Dan gaan wij voor jou aan het werk!  

Hoe wij te werk gaan

Nu jouw hypotheekwensen duidelijk zijn, gaan wij op zoek in ons bestand met geldverstrekkers. Wij werken namelijk samen met alle geldverstrekkers van Nederland zoals ABN AMRO, Rabobank, ING, Nationale Nederlanden en noem maar op. Hierdoor kunnen we iedereen – dus ook jou – bieden wat zij zoeken en wat bij hen past. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Lisse gaat in gesprek met de hypotheekverstrekkers die aansluiten bij jouw wensen en zet de voordeligste mogelijkheden op een rij. Vervolgens leggen we alle voorwaarden naast elkaar en helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Een hypotheek afsluiten doe je voor een lange periode. Daarom houdt HypothekenUnie rekening met een aantal belangrijke zaken. Hoelang wil je bijvoorbeeld nog werken totdat je met pensioen gaat? En wat zijn je wensen bij een eventuele werkloosheid? Allemaal vragen waarover we in gesprek gaan zodat we tot een hypotheek kunnen komen die ook in financieel minder goede tijden kan doorstaan.

Ons hypotheekadvies in Lisse gaat samen met persoonlijke begeleiding. We begeleiden jou bij alle stappen en behouden ook na het zetten van de handtekening onze adviserende rol. Zo ben je altijd goed geïnformeerd, goed op de hoogte en houd je overzicht voor jezelf over wat wij voor jou opzetten.

Hoeveel kost het hypotheekadvies in Lisse?

Hoeveel ons advies aan jou kost, hangt af van een aantal factoren welke we pas na een gesprek kunnen inschatten. Daarom nemen wij het kennismakingsgesprek voor onze rekening! Vooraf kunnen we je wel al vertellen dat wij voordelige tarieven hanteren waar ook jij van mag profiteren.

Neem contact met ons op!

Ons team maakt graag kennis met jou en beantwoordt graag al jouw vragen. Na het kennismakingsgesprek weet je precies waar je aan toe bent en ben je verzekerd van onafhankelijk advies en een hypotheek die volledig bij jouw wensen past. Maak daarom gerust een afspraak! Afspraken vinden plaats bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Lisse.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.