Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Alphen aan den Rijn: Hypotheek op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Alphen aan den Rijn

Ben je woonachtig in de omgeving Alphen aan den Rijn en wil je graag advies over je hypotheek? HypothekenUnie is dé onafhankelijke financieel adviseur voor jouw:

  • Hypotheek;
  • Verzekeringen;
  • Pensioen;
  • Financiële planning.

Namens jou kunnen wij op zoek gaan naar een hypotheek in Alphen aan den Rijn die past bij jou en je persoonlijke situatie. Bij ons ben je verzekerd van een passend en gericht hypotheekplan dat is afgestemd op jouw vragen, wensen en behoeften.

Volledig onafhankelijke hypotheekadviseurs in Alphen aan den Rijn

HypothekenUnie werkt samen met álle banken en verzekeraars van Nederland en kan daarom een 100% onafhankelijke vergelijking maken. Geldverstrekkers waarmee wij samenwerken zijn onder andere:

ING – Rabobank – Obvion – ABN AMRO – Delta Lloyd – Florius – Nationale Nederlanden – AEGON – Munt Hypotheken

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De werkwijze van HypothekenUnie

Onze hypotheekadviseur in Alphen aan den Rijn stelt jou in het adviesgesprek een aantal vragen waardoor jouw persoonlijke situatie en wensen duidelijk worden. Aan de hand van deze informatie gaan wij samen met jou op zoek naar een hypotheek met de beste voorwaarden voor nu én voor later. Bij ons totale hypotheekadvies houden we ook rekening met essentiële toekomstige zaken zoals pensioen, werkloosheid, verzekeringen en inkomensterugval.

Wat kost het hypotheekadvies in Alphen aan den Rijn?

Hoeveel het hypotheekadvies kost is afhankelijk van een aantal factoren. In een persoonlijk gesprek lichten wij deze factoren graag toe! Door lage bedrijfskosten ben je voor onafhankelijk hypotheekadvies- en bemiddeling bij ons altijd voordelig uit. Je betaalt aan HypothekenUnie slechts een éénmalige vergoeding voor bemiddeling en advies terwijl je dit niet aan de bank hoeft te betalen.

Meer informatie

Voor meer informatie of advies over onze diensten kun je altijd contact met ons opnemen of een afspraak plannen. Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Onze hypotheekadviseur in Alphen aan den Rijn beantwoordt graag al jouw vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie!

Afspraak maken met onze hypotheekadviseur in Alphen aan den Rijn >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.