Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Leiderdorp: Deskundig hypotheekadvies voor iedereen!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Leiderdorp

Ben je op zoek naar een passend en onafhankelijk hypotheekadvies? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseurs in Leiderdorp zorgen voor een totaalpakket. Niet alleen voor een hypotheek kun je bij ons terecht maar ook voor een onafhankelijk financieel advies; omtrent pensioen en verzekeringen waarbij we rekening houden met belangrijke toekomstige zaken. Wil je graag hypotheekadvies in Leiderdorp omdat je vragen hebt over:

  • Verschillende soorten hypotheken
  • Verzekeringen
  • Pensioenen
  • Financieringen?

Wij hebben een groot netwerk van verzekeraars en banken in Nederland waar we onafhankelijk zaken mee doen. Deze vergelijken wij onderling zodat we weten welke de beste hypotheekvoorwaarden hebben voor jouw hypotheek. We werken onder andere samen met:

ING – ABN AMRO – Rabobank – Tellius Hypotheken – Syntrus Achmea – OBVION – Hypotrust – Nationale Nederlanden – Delta Lloyd.

Een hypotheek is iets waar je je jarenlang goed bij hoort te voelen en dat begrijpen wij!

Wat kun je allemaal van HypothekenUnie Leiderdorp verwachten?

Wij leveren maatwerk en zijn onafhankelijk. In een kennismakingsgesprek stellen we de wensen en de financiële feiten vast waar vervolgens een advies uit voortkomt over welke hypotheekvorm het beste bij jou past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe wij te werk gaan

Bij HypothekenUnie staat een persoonlijke aanpak centraal. Iedere klant is uniek en daarom brengen we eerst jouw persoonlijke situatie en hypotheekwensen in beeld, zodat we zeker weten dat we op zoek gaan naar een hypotheek die helemaal bij jou past. We houden bij ons advies rekening met de laagste hypotheekrente en belangrijke zaken in de toekomst zoals verzekeringen en pensioen.

Wat kost een hypotheekadvies in Leiderdorp?

Onze hypotheekadviseur in Leiderdorp maakt een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en dat is geheel gratis. Afhankelijk van een aantal factoren kunnen wij de kosten voor ons advies aan jou vaststellen.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie? Vul dan ons contactformulier in zodat wij contact met jou opnemen voor een afspraak voor jouw hypotheek in Leiderdorp.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.