Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Maasbommel op maat - HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Deskundig hypotheekadvies in Maasbommel

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een goedkope hypotheek, met lage maandlasten en tegen een lage rente. Als je het maximale voordeel uit je hypotheek wilt halen zit je bij HypothekenUnie goed. Maar ook als je meer met je hypotheek wilt doen. Want naast dat er diverse hypotheekvormen zijn, kun je ook eventuele restschuld meefinancieren en de overwaarde van je huidige woning gebruiken. Wanneer je hypotheken gaat vergelijken is het belangrijk om deze mogelijkheden mee te nemen in je besluit. Wil je meer weten wat je allemaal kunt doen met jouw hypotheek in Maasbommel? Van onze adviseurs krijg je een onafhankelijk hypotheekadvies in Maasbommel zodat je weet waar je op moet letten, namelijk onder andere:

  • Het rentetarief;
  • Afsluitkosten;
  • Eventuele boeterente;
  • Beperking in de voorwaarden;
  • Premie voor verplichte verzekeringen.

Bovenstaande zaken kunnen een hypotheek met een lage basisrente minder voordelig laten uitvallen dan je misschien in eerste instantie dacht. Andere punten waar je nog op moet letten zijn zoal: de hypotheekvorm, de hoogte van de hypotheeklening en de rentevastperiode. Zoals je ziet, komt er veel kijken bij het afsluiten van een hypotheek in Maasbommel. Onze hypotheekadviseurs zijn goed opgeleid en leggen jou graag alles uit!

Advies voor consumenten

Consumenten zitten vaak met vragen in hun hoofd als: 'Hoeveel kan ik maximaal lenen? Is deze woning wel voor mij betaalbaar? Wat is het meest voordelige rentepercentage? Wat worden mijn maandlasten? En waar moet ik nog meer aan denken?'. Geen zorgen, HypothekenUnie beantwoordt al jouw financiële vragen aan de hand van jouw persoonlijke situatie. Als je voor ons kiest, hoef je dus niets zelf te berekenen of uit te zoeken, maar laten wij je meteen weten hoeveel en waar je het beste kunt besparen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Advies voor ondernemers

Als je op zoek bent naar advies over zakelijke hypotheken of andere financieringen, ben je ook bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Bij het kopen van een bedrijfspand of dergelijke bedrijfsmiddelen denken we graag met je mee. Onze hypotheekadviseur in Maasbommel op het gebied van zakelijke financieringen voorziet jou graag van advies.

Deskundig hypotheekadvies in Maasbommel

Een degelijk hypotheekadvies gaat meer dan alleen om de rente. Onze hypotheekadviseur in Maasbommel houdt daarom ook rekening met toekomstscenario's. Het is zeker raadzaam om een hypotheekadviseur in te schakelen vanwege de vele hypotheeksoorten, de fiscale regels en de financiële voordelen die je met een deskundig advies kunt behalen. HypothekenUnie kent bij het geven van advies geen geografische grenzen in Nederland. Wij komen graag bij jou langs op locatie, waar je ook woont of werkt. Zo hoef je ook niet te wachten op ruimte op ons kantoor. Wij plannen graag samen met je in wat jou het beste uitkomt. Maak een afspraak bij jou in de buurt. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis én vrijblijvend!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.