Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheek in Wijchen op maat? HypothekenUnie!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Wijchen

Wanneer je van plan bent om een hypotheek af of over te sluiten, stel je jezelf al snel de vraag welke hypotheekvorm het beste bij jou en je situatie past. Een groot deel van je inkomsten gaat vaak maandelijks op aan woonlasten en daarom wil je deze vaste lasten natuurlijk zo laag mogelijk houden. De hypotheekadviseur in Wijchen van HypothekenUnie gaat voor jou op zoek naar een hypotheek die past bij je situatie van nu, maar ook kan meegroeien met een veranderende toekomstige situatie. De voordelen die jij ervaart zijn onder andere:

 • Volledig onafhankelijk en persoonlijk advies;
 • Financiële zorgen worden uit handen genomen;
 • Deskundig advies en begeleiding tot de einddatum is behaald;
 • Een hypotheek in Wijchen met de beste voorwaarden.

HypothekenUnie verzorgt gedurende de looptijd van je hypotheek jouw financiële planning van begin tot eind en neemt daarmee al je financiële zorgen uit handen. Onze belangrijkste toegevoegde waarde ligt in een doordacht totaaladvies, maar je kunt ook voor een los financieel- of verzekeringsproduct bij ons terecht. Dankzij onze volledig onafhankelijke werkwijze ben je verzekerd van een hypotheek die nu én in de toekomst het beste bij jou past.

Een hypotheek op maat

Tegenwoordig wordt er veel gezegd en geschreven over de hypotheekmarkt in Nederland. HypothekenUnie begrijpt als geen ander dat je daardoor niet meer weet hoe alles precies in elkaar steekt en waar je allemaal aan moet denken. Wij nemen als financieel dienstverlener daarom al jouw financiële zorgen uit handen en bespreken jouw persoonlijke wensen, eisen en situatie. Je ontvangt van onze hypotheekadviseur advies op het gebied van onder andere verzekeringen, hypotheken, pensioen en kredieten waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met de risico's van onder andere lang leven, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. De eerste stap naar passend advies op maat begint bij een juiste inventarisatie waarin jouw persoonlijke situatie, toekomstplannen en wensen worden doorgenomen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Wijchen

HypothekenUnie onderscheidt zich in de drukke hypotheekmarkt door haar complete en volledig onafhankelijke aanpak. We toetsen hypotheken op zaken zoals fiscaliteit, looptijd, gezinssituatie en toekomstvisie waardoor we jouw woonlasten op je persoonlijke situatie kunnen aansluiten. Aan het einde van het kennismakingsgesprek ontvang je van onze hypotheekadviseur in Wijchen een duidelijk hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van onder andere werkloosheid, pensioen en arbeidsongeschiktheid voor je netto inkomen inzichtelijk worden en je de beste keuze voor jouw hypotheek kunt maken.

Waarom HypothekenUnie?

Voor volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Wijchen zijn zowel particulier als ondernemer bij ons aan het juiste adres. Mede dankzij onze jarenlange ervaring, brede kennis, persoonlijke aanpak en samenwerking met alle banken en verzekeraars van Nederland kunnen we jou een volledig onafhankelijke vergelijking bieden. De voordelen van HypothekenUnie zijn onder andere:

 • Je financiële zorgen worden uit handen genomen;
 • Van begin tot eind deskundig advies;
 • Gratis en vrijblijvend kennismaken;
 • Afspraak op locatie mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies kan bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Onze adviseur staat voor jou klaar bij ons op kantoor maar kan ook bij jou op locatie langskomen.

Maak een afspraak voor jouw hypotheek in Wijchen >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.