Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Volledig onafhankelijk & persoonlijk hypotheekadvies in Overschie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Overschie

Ben je van plan om voor de eerste keer een huis te kopen? Ga je binnenkort een tweede hypotheek afsluiten? Of wil je graag jouw huidige hypothecaire lening oversluiten? HypothekenUnie is een onafhankelijke hypotheekadviseur in Overschie die jouw vragen beantwoordt. Dankzij onze samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland en het ruime aanbod van verschillende hypotheekvormen, kun je op een hypotheek rekenen die bij jouw situatie past. Aan de hand van onze complete, moderne en onafhankelijke aanpak zijn we in staat om jou persoonlijk te adviseren over:

  • Pensioenen
  • Verzekeringen
  • Hypotheken
  • Kredieten
  • Vermogensbeheer

Particulieren en ondernemers kunnen langskomen bij ons op kantoor voor een onafhankelijk hypotheekadvies in Overschie. Door onze persoonlijke aanpak, know-how, ervaring en samenwerking met de Nederlandse geldverstrekkers kunnen we jouw financiële zorgen uit handen nemen. Hierbij begeleiden we jou van A tot Z en kunnen we altijd een afspraak bij jou op locatie plannen. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek in Overschie die nu én in de toekomst bij jou past.

Het belang van persoonlijke aandacht voor hypotheken

Een hypotheek afsluiten is voor iedereen een belangrijke stap. Je hoort immers rekening te houden met de maandelijkse lasten die een grote invloed kunnen hebben op jouw toekomst. Deze lasten worden bepaald door onder andere werk, fiscale positie, gezinssituatie en eigen middelen. Ook komen de risico's van lang leven, arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid aan bod. Verder zijn er verschillende hypotheekvormen waaruit je een keuze kunt maken. Wil je bijvoorbeeld aan het begin van jouw hypothecaire lening zo weinig mogelijk lasten hebben? Of zou je liever jouw lening zo snel mogelijk afbetalen? Al deze vragen worden tijdens het kennismakingsgesprek duidelijk.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een hypotheekadvies in Overschie op maat

Doordat het afsluiten van een hypotheek veel tijd en persoonlijke aandacht vereist, zijn we altijd bereid om een afspraak bij jou op locatie te maken. Onze hypotheekadviseur in Overschie informeert jou over de voor- en nadelen van de verschillende hypotheekvormen en de voorwaarden die erbij horen. Bovendien ontvang je van onze adviseurs informatie over de risico's van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een volledig doordacht totaaladvies dat kan meegroeien met veranderende situaties in de toekomst.

Begeleiding van HypothekenUnie

Tijdens het kennismakingsgesprek brengt onze adviseur jouw situatie en hypotheekwensen in kaart. Op basis daarvan ontvang je een advies over de verschillende vormen van hypothecaire leningen en de mogelijkheden die erbij horen. Daarnaast worden de risico's van een hypotheek in Overschie met betrekking tot lang leven, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid besproken.

Na het kennismakingsgesprek ontvang je een helder hypotheek adviesrapport. Hierin worden de gevolgen over onder andere arbeidsongeschiktheid, pensioen en de studie van kinderen voor jouw netto inkomen duidelijk. Tijdens de looptijd van jouw hypotheek kun je onze klantvriendelijke service gebruiken: we houden elke maand een besparingscheck en nemen hiermee jouw financiële zorgen uit handen.

Neem contact op met onze hypotheekadviseurs

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je zo snel mogelijk een afspraak plannen? Neem gerust contact op met onze adviseurs. Je kunt bij ons op kantoor langskomen en we staan altijd open voor een afspraak bij jou op locatie. Zo word je in het gehele traject van een hypotheekaanvraag van begin tot eind persoonlijk begeleid!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.