Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Persoonlijk én onafhankelijk hypotheekadvies in Spijkenisse
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies in Spijkenisse: onafhankelijk én persoonlijk

Ben je op zoek naar onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Spijkenisse of omgeving? En ben je benieuwd welke hypotheek het beste bij jou past? Dan staat HypothekenUnie voor je klaar! Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring en de juiste kennis om jou te helpen indien je van plan bent om:

  • Je eerste huis te gaan kopen;
  • Te gaan verhuizen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente.

Passend en onafhankelijk hypotheekadvies is in al deze gevallen erg belangrijk. Onze hypotheekadviseur in Spijkenisse helpt je bij het kiezen van de juiste hypotheek. Met de hulp van onze goede contacten met alle banken en verzekeraars van heel Nederland, beschikken we over voldoende informatie waarmee we samen met jou een geschikte hypotheek in Spijkenisse kunnen vinden. Een met de laagste rente én de beste voordelen! Niet alleen voor nu, maar ook voor later.  

De juiste hypotheek voor jou

HypothekenUnie werkt samen met alle banken en verzekeraars in Nederland zoals ING, Rabobank en ABN AMRO. Hierdoor beschikken wij over de benodigde informatie en weten wij welke hypotheek de juiste voorwaarden biedt die bij jouw persoonlijke situatie past. Aan de hand van jouw wensen, behoeftes en eisen kan onze hypotheekadviseur in Spijkenisse samen met jou de beste hypotheek vinden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijk hypotheekadvies in Spijkenisse

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor passend hypotheekadvies. Daarbij maakt het niet uit of je een starter, ondernemer of doorstromer bent: bij ons kan iedereen terecht! Bij ons totale advies houden we ook rekening met belangrijke zaken zoals pensioen, verzekeringen en werkloosheid zodat je bent verzekerd van een hypotheek in Spijkenisse die ook in minder goede tijden kan doorstaan.

Meer informatie over HypothekenUnie?

Heb je nog vragen, wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of kom eens langs bij ons op kantoor. Ons team van adviseurs beantwoordt graag al jouw vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Spijkenisse.

Plan hier een eerste gratis adviesgesprek voor 100% passend hypotheekadvies in Spijkenisse >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.