Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Passende hypotheek in Brakel en omgeving
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Hypotheek in Brakel afsluiten? HypothekenUnie!

Ga je binnenkort voor de eerste keer een huis kopen? Of wil je juist je huidige hypotheek oversluiten voor een lagere rente? Dan is een passend hypotheekadvies erg belangrijk. HypothekenUnie biedt daarom onafhankelijk hypotheekadvies in Brakel en omgeving voor iedereen die van plan is om:

  • Een eerste huis te gaan kopen;
  • Te gaan verhuizen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • De huidige hypotheek over te sluiten voor een lagere rente.

Door onze jarenlange ervaring, brede kennis en persoonlijke aanpak kunnen we jou verzekeren van passend hypotheekadvies voor jouw hypotheek in Brakel en omgeving. HypothekenUnie werkt daarbij samen met alle verzekeraars en banken van Nederland, zodat we namens jou op zoek kunnen gaan naar een hypotheek die het beste bij je past. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Passend hypotheekadvies in Brakel op maat

Onze hypotheekadviseur in Brakel gaat samen met jou op zoek naar een hypotheek die het beste bij je past. We leggen op basis van jouw hypotheekwensen de beste voorwaarden naast elkaar, vergelijken deze en helpen je daarna bij het maken van de juiste keuze. Bij ons advies houden we ook altijd rekening met essentiële zaken zoals pensioen, werkloosheid, verzekeringen en eventuele arbeidsongeschiktheid.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Wie kan er bij HypothekenUnie terecht?

Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar financieel onafhankelijk advies voor zijn/haar verzekeringen, hypotheek, pensioen en financiële planning. Zowel particulieren als ondernemers kunnen dus bij ons terecht. HypothekenUnie is de financiële partner waarop je kunt vertrouwen, haar afspraken nakomt en al jouw vragen snel beantwoordt.

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Brakel

Nadat we een geschikte hypotheek in Brakel voor jou hebben gevonden, blijven we je ook gedurende de looptijd informeren over belangrijke zaken zoals rentewijzigingen, verhogingen en tussentijdse aflossingen. Zo blijven we ook na het zetten van de handtekening optimale service bieden, zodat jouw hypotheek ook in financieel minder goede tijden kan doorstaan.

Plan vrijblijvend een gratis afspraak

Ons team van professionals beantwoordt graag al jouw vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Brakel. Twijfel niet en maak gerust een eerste gratis afspraak of neem contact met ons op.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.