Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheek in Sassenheim en omgeving op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Sassenheim of omgeving afsluiten

Wil je een hypotheek in Sassenheim afsluiten bij een betrouwbare partij én onder voorwaarden die het beste bij jou passen? Dan ben je bij de onafhankelijke hypotheekadviseurs van HypothekenUnie aan het juiste adres! Of je nu voor de eerste keer een huis gaat kopen of juist gaat verhuizen; onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Sassenheim is er voor jou om je te helpen bij alle keuzes die je gaat maken! Dus ben je van plan om …

  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente;
  • Te gaan verhuizen naar Sassenheim of omgeving;
  • Je eerste huis te kopen?

Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring, brede kennis en lokale aanpak kunnen wij jou voorzien van passend hypotheekadvies in Sassenheim en omgeving. Daarnaast werken wij ook samen met alle banken en verzekeraars van Nederland zodat we een 100% onafhankelijke vergelijking voor jou kunnen maken.

Onze werkwijze

Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal, want ieder persoon en iedere hypotheek is anders. Daarom gaat onze hypotheekadviseur samen met jou in gesprek om duidelijk te krijgen wat jouw hypotheekwensen zijn. Wat zijn je wensen bij eventuele werkloosheid? En hoelang wil je nog werken tot pensioen? Onze hypotheekadviseur in Sassenheim stelt jou allerlei vragen tijdens het kennismakingsgesprek om zo jouw wensen en persoonlijke situatie goed in beeld te krijgen.

HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers van Nederland zoals ING, Rabobank, ABN AMRO, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden zodat we een 100% onafhankelijke vergelijking voor jou kunnen maken.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Wie kan bij ons terecht?

HypothekenUnie is er voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Sassenheim en omgeving. Zowel ondernemers, starters, doorstromers en oversluiters kunnen bij ons terecht.

Hypotheekadvies in Sassenheim op maat

Bij het maken van een hypotheekkeuze houden we niet alleen rekening met de laagste rente, maar ook met essentiële toekomstige zaken zoals pensioen, eventuele arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. We maken de juiste keuze voor jou zodat je ook in financieel minder goede tijden kan leven met jouw hypotheek.

Hoeveel kost het hypotheekadvies van HypothekenUnie?

Pas na een persoonlijk gesprek kunnen we inschatten hoeveel ons hypotheekadvies aan jou gaat kosten. Het kennismakingsgesprek nemen wij daarom ook voor onze rekening, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Vooraf kunnen we je wel al vertellen dat je bij ons voordelig uit bent voor hypotheekadvies- en bemiddeling. Hoe dat kan? Wij hanteren lage bedrijfskosten en ook jij mag daarvan profiteren!

Meer informatie

Ons team maakt graag kennis met jou. We beantwoorden al jouw vragen en vertellen je alles wat je moet weten zodat je weet waar je aan toe bent. Afspraken kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Sassenheim.

Maak een afspraak met onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Sassenheim >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.