Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijke hypotheekadviseur in Dreumel
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Dreumel op maat

Het aanschaffen van je eerste woning, het oversluiten van je huidige hypotheek of het afsluiten van een tweede hypotheek zijn allemaal belangrijke momenten die je graag direct op de juiste manier wilt doen. Daarbij kan jij jezelf afvragen welke hypotheekvorm bij jouw situatie aansluit. Onze hypotheekadviseur in Dreumel helpt jou graag bij het vinden van de juiste hypotheek. Samen met jou gaan we in gesprek en zullen we een financiële planning maken die ervoor zorgt dat je jouw lasten zo laag mogelijk kunt houden en op deze manier ook kan nadenken over de toekomst. Door het inschakelen van onze diensten kun jij genieten van een aantal voordelen. Deze voordelen zijn:

  • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek;
  • Volledig onafhankelijk advies;
  • Een vergelijking van alle geldverstrekkers in Nederland;
  • Een complete en deskundige begeleiding van A tot Z.

Door het gesprek dat gevoerd wordt met onze hypotheekadviseurs zullen al jouw zorgen uit handen genomen worden. Al jouw hypotheekwensen zullen centraal staan wanneer wij op zoek gaan naar de best passende hypotheek in Dreumel. Hierbij wordt er natuurlijk rekening gehouden met de voorwaarden die per hypotheek aangeboden worden en de rente die de geldverstrekker kan aanbieden. Hierdoor zal er een keuze komen uit hypotheken die op lange termijn aansluiten op jouw plannen.

Een keuze uit diverse hypotheekvormen

Het eerste wat vaak bij mensen opkomt wanneer ze op zoek zijn naar een hypotheek, is een lage rente. Echter moet er niet alleen naar de laagste rente gekeken worden maar zijn er ook andere punten die belangrijk zijn. Het is namelijk zo dat iedere situatie persoonsgebonden is en daardoor ook varieert. Wil je graag een gezinsuitbreiding of heb je nog ambities die je achterna wilt gaan? Dan zullen je maandelijkse woonlasten ook veranderen. Het hypotheekadvies in Dreumel van HypothekenUnie wordt volledig onafhankelijk uitgevoerd waardoor je een goed beeld krijgt van de diverse hypotheekvormen. Tijdens een gesprek zal er met jou besproken worden welke hypotheekvorm aansluit op jouw situatie en welke mogelijkheden er benut kunnen worden. In dit gesprek kun jij er vanuit gaan dat er rekening gehouden wordt met de maandlasten en dat deze zo laag mogelijk gehouden worden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Wat zijn onze werkzaamheden?

Kies jij voor HypothekenUnie? Dan zullen wij door middel van een kennismakingsgesprek in kaart brengen wat jouw wensen en eisen zijn op hypothecair gebied. Naast jouw wensen en eisen zal ook de persoonlijke en financiële situatie besproken worden zodat wij een totaalbeeld hebben. Wil je graag je hypotheek in Dreumel maandelijks aflossen, dit zo snel mogelijk doen of wil je liever de lasten op het begin van de looptijd zo laag mogelijk houden? Al deze vragen zullen aan bod komen voordat wij op zoek gaan naar een passende hypotheek.

Na dit kennismakingsgesprek gaan wij op zoek naar diverse hypotheken die aansluiten bij jouw wensen en zul je een hypotheek adviesrapport ontvangen waarin een aantal gevolgen worden besproken. Deze gevolgen kunnen gaan over werkloosheid, studie van kinderen of je pensioen. Hierdoor heb je alles duidelijk op een rij staan. Niet alleen voor een adviesrapport kun je bij ons terecht, maar onze hypotheekadviseur in Dreumel staat ook klaar om al jouw vragen te beantwoorden en zal jou blijven begeleiden gedurende de looptijd van je hypotheek.

Passend hypotheekadvies in Dreumel

Onze financiële dienstverleners verzorgen je complete financiële planning van A tot Z. Heb jij bijvoorbeeld vragen over verzekeringen die je af wilt sluiten, je vermogensbeheer of over werkloosheid en arbeidsongeschiktheid? Dan kun je terecht bij HypothekenUnie. Wij bespreken de risico's van werkloosheid en arbeidsongeschiktheid met jou en kunnen je advies geven over pensioenen, verzekeringen, vermogensbeheer en hypotheken. Voor onze adviseurs maakt het niet uit of je een starter, ondernemer, doorstromer of oversluiter bent. Iedereen is van harte welkom bij ons!

Plan een afspraak met HypothekenUnie

Ben jij geïnteresseerd in één of meerdere diensten van ons? Neem dan vrijblijvend en gratis contact op met één van onze financiële adviseurs of plan een gratis kennismakingsgesprek in. Dit kennismakingsgesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor, maar ook bij jou op locatie in Dreumel wanneer dit voor jou beter uitkomt!

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.