Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheek in Oude Wetering op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Persoonlijk hypotheekadvies in Oude Wetering

Ga je binnenkort verhuizen, ben je van plan een huis te kopen? Of ben je op zoek naar een passende tweede hypotheek maar weet je niet precies wat bij je past? Ons team van gespecialiseerde hypotheekadviseurs in Oude Wetering staan je graag te hulp om een unieke en aansluitende hypotheek te vinden. HypothekenUnie is dan ook dé onafhankelijke financiële adviseur voor zowel particulier als ondernemer. Hierbij kun je denken aan advies bij:

  • Het zoeken naar een tweede hypotheek
  • De aankoop van je eerste huis
  • Verandering van huurwoning naar koopwoning
  • Het overstappen naar een andere hypotheek

Bij iedere persoonlijke situatie heeft een van onze adviseurs een bijpassend financieel plaatje. Door onze kennis, ervaring en contact met geldverstrekkers kunnen we garanderen dat we de best schikkende hypotheken kunnen aanbieden.

Zoeken naar een hypotheek in Oude Wetering

Via meerdere wegen kun je een hypotheek afsluiten in Oude Wetering. Je kunt hierbij denken aan het bezoeken van banken. Dit is echter zeer intensief en tijdrovend werk. Daarom staan onze hypotheekadviseurs klaar voor je om samen met jou de wensen door te nemen. Op basis van deze wensen en je persoonlijke situatie kunnen onze adviseurs een onafhankelijk en gespecialiseerd advies geven. Doordat ons team al het zoek- en vergelijkwerk doet, zijn er voor jou een stuk minder zorgen die gemaakt hoeven te worden. Verder wordt er ook rekening gehouden met zaken die in de toekomst van belang zijn zoals pensioen, werkloosheid of terugval in inkomsten.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Wie is onze doelgroep?

HypothekenUnie staat klaar voor iedereen die opzoek is naar een hypotheek in Oude Wetering en omgeving. Zowel particulieren als ondernemers zijn van harte welkom om te komen kijken naar de mogelijkheden die ons team kan geven. Hierbij kan gedacht worden aan starters die net hun eerste woning aanschaffen, maar ook voor ondernemers die willen verhuizen naar een groter pand. Kortom, de juiste hypotheek wordt in samenspraak met jou gezocht. Ons team wil dan ook op basis van jouw wensen en behoeften de perfecte hypotheek vinden.

Verdere vragen

Ons team van hypotheekadviseurs staat klaar in ons kantoor om al jouw vragen rondom hypotheken te beantwoorden. Je kunt ook een afspraak maken met één van onze adviseurs zodat zij in Oude Wetering hypotheekadvies kunnen geven. Ook voor verdere vragen over prijzen kan er een afspraak ingepland worden bij ons. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of een afspraak maken.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.