Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Nistelrode
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheek in Nistelrode: op maat gemaakt

Wil je graag een woning aanschaffen in of rondom Nistelrode of je huidige hypotheek oversluiten? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Wij bieden namelijk onafhankelijk hypotheekadvies in Nistelrode aan. Onze professionele hypotheekadviseurs staan klaar om gespecialiseerd advies te geven. Dit financieel advies is niet alleen gericht op ondernemers, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Onze hypotheekadviseurs in Nistelrode geven je graag advies wanneer je van plan bent om:

  • Je eerste huis te gaan kopen;
  • Te verhuizen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente.

HypothekenUnie is uniek door haar brede kennis, inzicht in de omgeving en maatwerk. Doordat onze adviseurs over deze competenties beschikken, is het mogelijk dat er een persoonlijke aanpak aangemeten kan worden waarbij jij verzekerd bent van een aansluitende hypotheek in Nistelrode. Door ons maatwerk kunnen wij al jouw financiële zorgen uit handen nemen en gaan we in samenwerking met jou op zoek naar een passende hypotheek. Wij werken samen met alle geldverstrekkers van Nederland waarbij contracten niet aan de orde zijn. Hierdoor kunnen wij een goede onafhankelijke vergelijking aanbieden en kun jij kiezen voor een hypotheek met de laagste rente die aansluit bij jouw toekomstplannen!

De mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek in Nistelrode

Wil jij graag een juiste hypotheek uitkiezen waarbij een goed hypotheekplan is gebruikt? Dan is het goed om te weten hoeveel je huis waard is. Om hierachter te komen, kun je je huis laten taxeren. Na de taxatie krijg je inzicht in de mogelijkheden voor een hypotheek. Een goede hypotheek uitzoeken is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom helpt onze hypotheekadviseur in Nistelrode je hier graag mee. Onze adviseur zal tussen diverse banken bemiddelen en op deze manier een goede vergelijking kunnen maken. Doordat wij niet een vaste samenwerking hebben met maar één bank, kunnen wij jou meerdere hypotheken van diverse banken aanbieden zodat er zeker een geschikte tussenzit.

Onze adviseurs in Nistelrode hebben oog voor detail en zorgen er dus voor dat de hypotheek van echte meerwaarde is. Uiteraard wordt er voornamelijk rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie en je financiële status. Naast de gesprekken die je aangaat met onze adviseurs, zul je ook een adviesrapport ontvangen waar jij toekomstige gebeurtenissen en financiële gevolgen daarvan kunt inzien.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Jouw financiële planning compleet verzorgd door HypothekenUnie

Naast het hypotheekadvies in Nistelrode zorgen we er ook voor dat jouw financiële planning compleet verzorgd is. Tevens kun je ook bij ons terecht wanneer je een los verzekerings- of financieelproduct nodig hebt. Wij kunnen advies geven op het gebied van hypotheken, vermogensbeheer, verzekeringen, kredieten en pensioenen. Wanneer je hierover in gesprek gaat, zullen wij ook risico's meenemen zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en lang leven. Zo zal er een hypotheek gevonden worden die op lange termijn aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Een hypotheek uitzoeken is een belangrijk moment in je leven en daarom staat een persoonlijke aanpak centraal. Wij zullen eerst in gesprek met je gaan en een aantal gerichte vragen stellen over je wensen, eisen en persoonlijke situatie. Daarbij bekijken we ook je inkomsten zodat er in samenwerking met jou een goede hypotheek gevonden kan worden.

Kom in contact met een van onze financieel adviseurs

HypothekenUnie is er voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies. Dit is voor zowel particulieren als ondernemers. Jij kan gratis en vrijblijvend in contact met ons komen voor een kennismakingsgesprek. Een afspraak kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Na het eerste gesprek weet je ongeveer welke hypotheekvorm er bij jouw situatie aansluit. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.