Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Berghem op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Berghem

Zoek je passend en onafhankelijk hypotheekadvies in Berghem of omgeving, dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Dankzij onze samenwerking met alle geldverstrekkers van het land hebben wij alle hypotheekvormen in huis en kunnen we gegarandeerd een passende hypotheek voor jouw situatie vinden. Mede door onze complete, volledig onafhankelijke en eigentijdse aanpak onderscheiden wij ons in de drukke hypotheekmarkt. Dit betekent voor jou:

  • Informatie van alle geldverstrekkers in Nederland;
  • Deskundige begeleiding van begin tot eind;
  • Een hypotheek in Berghem op maat;
  • Financiële zorgen worden weggenomen.

Het maakt voor ons niet uit of je van plan bent om je eerste huis te kopen, te gaan verhuizen of je huidige hypotheek over te sluiten; onze hypotheekadviseurs in Berghem zoeken graag een hypotheek die volledig bij jou past. Wij verzorgen je financiële planning en nemen daarmee al je financiële zorgen uit handen. Dankzij onze 100% onafhankelijke aanpak ben je verzekerd van een hypotheek die nu, maar ook later bij jou past.

Advies dat kan meegroeien met de toekomst

Ben je van plan om je eerste huis te gaan kopen, te gaan verhuizen of juist je huidige hypotheek over te sluiten? Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en vermogensbeheer. Ons doel is het bieden van een doordacht totaaladvies dat kan meegroeien met toekomstige situaties en wensen. Uiteraard kun je ook voor een los product bij ons terecht.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe gaat HypothekenUnie te werk?

Woonlasten nemen vaak een groot deel van je maandelijkse inkomen in beslag en daarom wil je deze vaste lasten natuurlijk zo laag mogelijk houden. Maar hoe kun je dit het beste doen? Door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm met bijbehorende voorwaarden, kunnen je lasten zo laag mogelijk worden gehouden. Ieder persoon is anders en daarom is het belangrijk dat er bij het kiezen van een hypotheek naast de laagste rente ook rekening wordt gehouden met o.a. werk, verplichtingen, fiscale positie en gezinssituatie.

Onze adviseurs brengen gedurende het kennismakingsgesprek jouw wensen en situatie in beeld en geven op basis hiervan advies over de verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden die er voor jou zijn. Vanzelfsprekend houden we bij ons hypotheekadvies in Berghem ook rekening met de risico's van overlijden, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. HypothekenUnie werkt nauw samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kan daardoor volledig onafhankelijk advies aanbieden.

Jouw financiële zorgen worden uit handen genomen

Na afloop van ons kennismakingsgesprek ontvang je van ons een duidelijk hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van onder meer pensioen, arbeidsongeschiktheid en studie van eventuele kinderen voor je netto inkomen inzichtelijk worden. HypothekenUnie blijft je gedurende de looptijd van je hypotheek in Berghem optimale service bieden en houdt daarnaast een maandelijkse besparingscheck. Ons doel is jouw financiële zorgen uit handen te nemen, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over ingewikkelde (financiële) zaken.

Afspraak maken met onze hypotheekadviseur in Berghem?

Spreekt onze werkwijze jou aan en ben je geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Het eerste gesprek is altijd gratis én vrijblijvend. HypothekenUnie nodigt je graag uit bij ons op kantoor, maar kan ook bij jou op locatie in Berghem langskomen. Wij laten je graag kennismaken met onze uitgebreide kennis en optimale service!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.