Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Volledig onafhankelijke hypotheekadviseurs in Langenboom van HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Deskundig en persoonlijk hypotheekadvies in Langenboom

Ben jij van plan om je eerste huis te kopen, een tweede hypotheek af te sluiten of je huidige hypotheek over te sluiten? Dan is het erg belangrijk dat je je goed oriënteert aangezien het grootste deel van je inkomsten maandelijks uitbesteed wordt aan woonlasten. Hierdoor wil je natuurlijk een hypotheek in Langenboom die direct goed aansluit op jouw situatie. Door het kiezen van de juiste hypotheek zullen je kosten laag zijn en kun je ook nadenken over mogelijkheden die je in de toekomst wilt benutten. Onze financieel adviseur zal ervoor zorgen dat de financiële planning compleet verzorgd is en dat hierdoor je zorgen uit handen genomen worden. Er zijn een aantal voordelen die jij hierdoor ervaart:

  • Gratis en vrijblijvende kennismaking
  • Deskundige en persoonlijke begeleiding
  • Een onafhankelijke vergelijking en advies
  • Hypotheekadvies in Langenboom op maat
  • Informatie over de diverse geldverstrekkers in Nederland

Op basis van jouw hypotheekwensen, eisen en financiële en persoonlijke situatie zullen wij op zoek gaan naar een hypotheek die voldoet aan deze punten. Natuurlijk houden wij een zo laag mogelijke rente aan waarbij de voorwaarden ook het beste zijn. Daarnaast zullen wij ook rekening houden met toekomstplannen die je hebt.

Een hypotheekvorm die bij jou past

Iedere persoonlijke situatie is anders waardoor het belangrijk is om bij een hypotheek verder te kijken dan alleen de laagste rente. Zo kan er ook gedacht worden aan maandelijkse woonlasten die kunnen veranderen. Deze kunnen bijvoorbeeld veranderen wanneer er een gezinsuitbreiding plaatsvindt of er een verandering is in het werk. Daarnaast zijn je fiscale positie en ambities twee belangrijke punten wanneer het aankomt op woonlasten in de toekomst. Onze hypotheekadviseur in Langenboom zal jou daarom onafhankelijk advies geven over de diverse hypotheekvormen en de mogelijkheden worden besproken. Zo zal jouw hypotheek niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed aansluiten op je situatie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een passende hypotheek in Langenboom

Onze hypotheekadviseur in Langenboom zal jouw financiële planning volledig verzorgen. Zo kunnen onze financieel adviseurs advies geven over zaken zoals verzekeringen, hypotheken, vermogensbeheer en pensioenen. Daarnaast brengen wij ook risico's in kaart van onder andere arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden. Onze deuren staan open voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies. Voor ons maakt het niet uit of het nu gaat om een starter, oversluiter, ondernemer of doorstromer. Wij streven ernaar om jouw financiële zorgen uit handen te kunnen nemen.

Wat is onze werkwijze?

Wij zorgen ervoor dat jouw hypotheekwensen centraal staan. Dit doen wij door middel van een kennismakingsgesprek. Hierbij bespreken wij jouw wensen maar ook jouw persoonlijke situatie. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij goed in beeld brengen wat je zoekt in een hypotheek. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een helder hypotheek adviesrapport waarin risicofactoren besproken worden zoals werkloosheid, pensioen en studie van kinderen. Tevens zal er in dit rapport staan welke hypotheken bij jouw wensen aansluiten.

HypothekenUnie is meer dan alleen een adviesbureau voor hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Onze service gaat na het zetten van de handtekening verder. Ook tijdens de looptijd van jouw hypotheek zullen wij door middel van periodieke gesprekken jou de laatste informatie geven over verschillende onderwerpen die betrekking hebben op jouw hypotheek. Zo geven wij advies op het gebied van veranderingen in je hypotheek, rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen.

Neem contact op met HypothekenUnie

Ben jij benieuwd wat voor hypotheekadvies in Langenboom jij kunt verwachten van HypothekenUnie? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs en plan een gratis kennismakingsgesprek in! Onze financiële adviseurs staan bij ons op kantoor klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Komt dit niet gelegen uit? Dan kunnen wij ook bij jou op locatie in Langenboom langskomen voor dit gesprek.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.