Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Lisserbroek
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Vinden van de juiste hypotheek in Lisserbroek

Moeite met het vinden van de juiste hypotheek? Dan helpt ons team van HypothekenUnie jou graag bij het vinden van een passende hypotheek. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Lisserbroek biedt een persoonlijk advies op maat aan en gaat samen met jou op zoek naar een geschikte hypotheek. Hierbij kan gedacht worden aan..

  • Het verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning
  • Het afsluiten van een tweede hypotheek
  • De aankoop van een eerste woning
  • Het oversluiten van je huidige hypotheek

Wij hebben voor iedere persoonlijke situatie een passende oplossing. Daarbij staan wij voor zowel particulieren als ondernemers klaar om onafhankelijk hypotheekadvies te bieden in Lisserbroek en omgeving. Dit kunnen wij aanbieden door middel van een persoonlijke aanpak, kennis van de omgeving en ervaring. Wij werken samen met alle geldverstrekkers en kunnen via deze weg dan ook de beste onafhankelijke vergelijking voor je maken.

HypothekenUnie: onze doelgroep

Onze hypotheekadviseurs in Lisserbroek staan klaar voor iedereen die op zoek is naar een hypotheek of naar hypotheekadvies. Bij ons wordt je geholpen als een unieke klant, aangezien iedere klant en iedere hypotheek anders is. Wij zullen eerst naar je persoonlijke en financiële situatie kijken zodat we doelgericht kunnen zoeken. Zo helpen wij starters, doorstromers, ondernemers en oversluiters. De geschikte hypotheek wordt daarom samen met jou gezocht.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voordelen van hypotheekadvies in Lisserbroek

Een hypotheek afsluiten kost vaak veel tijd en moeite, omdat je bijvoorbeeld in gesprek moet bij banken. Daarna moet je zelf nog alle hypotheken vergelijken waardoor het soms onoverzichtelijk kan worden. Vaak komt tegenwoordig ook nog het probleem voor dat je niet meer weet welke hypotheekvorm bij jou past. Onze adviseurs bieden hierbij de uitkomst. Zij nemen de zorgen uit je handen en gaan in bemiddeling met alle mogelijke banken. Vervolgens zoeken wij voor je uit welke hypotheekvorm het beste bij jou past en geven je dan een onafhankelijk advies. Gedurende de looptijd van de hypotheek verstrekken wij je relevante informatie over tussentijdse aflossingen en wijzigingen in rente. Hierdoor kunnen wij je verzekeren dat jouw hypotheek in Lisserbroek aansluit op jouw huidige situatie en je toekomstige situatie.

Meer hulp nodig?

Ons team staat in ons kantoor klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Onze hypotheekadviseurs in Lisserbroek willen natuurlijk ook graag langskomen bij jou op locatie voor een afspraak. Het is wel handig als hier even een afspraak voor gemaakt wordt, zodat wij alle tijd hebben om alles in detail te kunnen bespreken. Een eerste afspraak bij ons is altijd gratis en vrijblijvend.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs in Lisserbroek>>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.