Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Lith van onafhankelijke adviseurs
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Lith

Wil je je hypotheek laten berekenen? Je hypotheek oversluiten? Weten wat je maximale hypotheek is, of ben je enkel op zoek naar hypotheekadvies in Lith? Dan ben je bij HypothekenUnie van harte welkom. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van financieel- en hypotheekadvies en hebben jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken en financiële planningen. Onze adviseurs berekenen je (maximale) hypotheek en bekijken wat voor jou interessant is. Misschien wil je meer zekerheid of juist lagere maandlasten. Ook oversluiten kan wellicht interessant zijn. Zowel

  • starters
  • oversluiters
  • doorstromers
  • en ondernemers

Zijn dus bij ons aan het juiste adres. We heten je van harte welkom bij ons op kantoor of komen bij jou langs op locatie in Lith.

Onze hypotheekadviseur in Lith helpt jou van begin tot eind

Je persoonlijke situatie kan veranderen. Je kunt bijvoorbeeld gaan verhuizen, je eerste huis kopen, je huidige hypotheek oversluiten of een tweede hypotheek afsluiten. Onze financieel adviseur kan jou met al deze situaties helpen en geeft je advies op het gebied van verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer, pensioenen en hypotheken. Ons doel is het geven van een doordacht totaaladvies dat kan meegroeien met nieuwe situaties en wensen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De voordelen van HypothekenUnie

Kies je voor onafhankelijk hypotheekadvies in Lith van HypothekenUnie, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. Je bent verzekerd van 100% onafhankelijk advies en een hypotheek in Lith die nu, maar ook later bij jouw situatie past. Onze hypotheekadviseur gaat met jou in gesprek om al je wensen en behoeften in beeld te brengen, vergelijkt alle voorwaarden van de best passende hypotheken en helpt je bij het maken van de juiste keuze. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Is er een hypotheek gekozen, dan stopt onze adviserende rol niet. We blijven gedurende de looptijd een maandelijkse besparingscheck houden en plannen periodieke servicegesprekken. Daarnaast informeren en adviseren wij je over eventuele tussentijdse aflossingen en rentewijzigingen. Zo bespaar je niet alleen veel geld bij het afsluiten van de hypotheek, maar zul je ook gedurende de looptijd de beste financiële mogelijkheden creëren.

Een onafhankelijke en persoonlijke aanpak staat centraal

In de drukke hypotheekmarkt onderscheidt HypothekenUnie zich door haar volledig onafhankelijke en persoonlijke aanpak. Onze hypotheekadviseur brengt tijdens het kennismakingsgesprek jouw situatie en eisen in beeld, zodat jouw wensen omtrent een hypotheek in Lith duidelijk worden. We houden hierbij uiteraard rekening met de laagste rente, maar gaan daarnaast ook op zoek naar de beste voorwaarden die volledig aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Zo geniet je nu van zo laag mogelijke maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden voor in de toekomst.

Contact opnemen met HypothekenUnie?

Wil je graag meer informatie of advies of wil je een afspraak maken met onze adviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen en geven je het meest onafhankelijke advies op maat.

Kom in contact met onze hypotheekadviseur in Lith >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.