Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Giessenburg: Hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Giessenburg

Wil je jouw hypotheek af- of oversluiten? Dan stel je jezelf al snel de vraag welke hypotheekvorm het beste bij jou past. Maandelijks gaat er een groot deel van je inkomsten op aan woonlasten en daarom wil je deze vaste lasten vanzelfsprekend zo laag mogelijk houden. Onze hypotheekadviseur in Giessenburg gaat voor jou op zoek naar een hypotheek die past bij je situatie van dit moment, maar ook kan meegroeien met jouw toekomstige situatie. Jij ervaart onder andere de volgende voordelen:

 • Persoonlijk en volledig onafhankelijk advies;
 • Hypotheek in Giessenburg met de beste voorwaarden;
 • Al je financiële zorgen worden uit handen genomen;
 • Deskundig advies tot de einddatum is behaald.

Gedurende de looptijd van je hypotheek verzorgt HypothekenUnie jouw financiële planning voor je complete huishouding en neemt daarmee al je financiële zorgen uit handen. Uiteraard kun je ook voor een los verzekerings- of financieelproduct bij ons terecht, maar onze belangrijkste toegevoegde waarde ligt in een doordacht totaaladvies: een volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Giessenburg dat kan meegroeien met jouw persoonlijke situatie. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek die nu, maar ook in de toekomst het beste bij jou past.

Hypotheek in Giessenburg op maat

Over de hypotheekmarkt in Nederland wordt er tegenwoordig veel gezegd en geschreven. Wij begrijpen als geen ander dat je daardoor niet meer weet hoe alles precies in elkaar steekt en waar je allemaal aan moet denken. Als financieel dienstverlener neemt HypothekenUnie daarom al jouw financiële zorgen uit handen en bespreken we jouw persoonlijke situatie en hypotheekwensen en -eisen. Onze hypotheekadviseur geeft je advies op het gebied van o.a. hypotheken, verzekeringen, kredieten en pensioen en houdt uiteraard rekening met de risico's van overlijden, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. De juiste inventarisatie waarin jouw toekomstplannen, persoonlijke situatie en wensen worden doorgenomen is de eerste stap naar passend advies op maat.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

In de drukke hypotheekmarkt onderscheidt HypothekenUnie zich door haar volledig onafhankelijke en complete aanpak. Hypotheken worden getoetst op zaken zoals looptijd, toekomstvisie, fiscaliteit en gezinssituatie waardoor wij jouw woonlasten kunnen laten aansluiten op je persoonlijke situatie. Aan het einde van ons kennismakingsgesprek ontvang je van onze hypotheekadviseur in Giessenburg een duidelijk en helder hypotheek adviesrapport waarmee je inzicht krijgt in de gevolgen van onder andere arbeidsongeschiktheid, pensioen en werkloosheid voor je netto inkomen. Dankzij dit duidelijke inzicht kun jij de beste keuze maken voor jouw hypotheek!

De voordelen van HypothekenUnie

Zowel particulier als ondernemer zijn bij ons aan het juiste adres voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Giessenburg. Mede door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring, brede kennis en samenwerking met álle geldverstrekkers in Nederland kunnen we jou een meest onafhankelijke vergelijking bieden. Enkele voordelen voor je op een rij:

 • Vrijblijvend en gratis kennismaken;
 • Geen financiële zorgen meer;
 • Afspraak is mogelijk bij ons op kantoor of bij jou op locatie;
 • Volledig onafhankelijke en persoonlijke aanpak;
 • Deskundig advies van A-Z.

Vrijblijvend contact met ons opnemen?

Contact opnemen met onze hypotheekadviseur? Maak vrijblijvend kennis tijdens een gratis kennismakingsgesprek. HypothekenUnie staat voor je klaar om je uitgebreid kennis te laten maken met onze optimale service en uitgebreide kennis!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.