Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Onafhankelijk hypotheekadvies in Barendrecht
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijk advies voor jouw hypotheek in Barendrecht

HypothekenUnie is er voor zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar hypotheekadvies in Barendrecht op maat. Wij bieden de juiste hulp op het gebied van je financiële planning, pensioen, verzekeringen en hypotheek. Het maakt niet uit of je een starter, doorstromer, ondernemer of oversluiter bent: wij helpen iedereen! Dus ben je van plan om..

  • Je eerste huis te kopen;
  • Te verhuizen naar Barendrecht of omgeving;
  • Op zoek te gaan naar een goedkopere hypotheek;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten?

Dan staat ons team van specialisten graag voor je klaar. Door onze brede kennis en jarenlange ervaring kunnen we jou van begin tot eind helpen. En daarmee bedoelen we écht tot het eind: tot de einddatum van de hypotheek is behaald. Onze hypotheekadviseur in Barendrecht gaat samen met jou op zoek naar een hypotheek met de beste voorwaarden en blijft ook gedurende de looptijd optimale service bieden. Bij ons ben je verzekerd van de beste hypotheek: nu én in de toekomst.

De werkwijze van HypothekenUnie

Tijdens het kennismakingsgesprek maakt onze hypotheekadviseur in Barendrecht persoonlijk kennis met jou en brengen we jouw hypotheekwensen en financiële situatie in kaart. Daarbij kun je natuurlijk ook al jouw vragen stellen en wensen en behoeften duidelijk maken.

Nadat alle vragen duidelijk zijn geworden, gaan we samen met jou op zoek naar de beste hypotheek in Barendrecht. We maken een selectie van de beste én goedkoopste geldverstrekkers, leggen alle voorwaarden naast elkaar en maken samen de juiste keuze. Je bent dus verzekerd van een hypotheek op maat die past bij jouw persoonlijke situatie. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Advies tot de einddatum is behaald

Wanneer we een hypotheek voor jou hebben gevonden, stopt onze adviserende rol niet. HypothekenUnie blijft ook na het vinden van de juiste hypotheek graag met jou in contact. We plannen periodieke servicegesprekken, houden een maandelijkse besparingscheck en blijven je informeren over eventuele rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen.

Hypotheekadvies in Barendrecht op maat

HypothekenUnie is gespecialiseerd in onafhankelijk en integraal hypotheekadvies- en bemiddeling. Bij ons advies houden we ook rekening met persoonlijke wensen en zaken die voor kunnen komen in de toekomst zoals werkloosheid, pensioen en inkomensterugval.

Meer informatie of advies

Voor meer informatie of advies omtrent onze diensten kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze hypotheekadviseurs zoeken graag met jou de beste hypotheek in Barendrecht!

Plan hier een gratis gesprek voor hypotheekadvies in Barendrecht op maat >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.