Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Kaag en Braassem: Onafhankelijk advies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Kaag en Braassem

Iedereen heeft een andere financiële situatie en daarom is persoonlijk hypotheekadvies erg belangrijk. Zowel ondernemers als particulieren die op zoek zijn naar deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies in Kaag en Braassem zijn bij ons aan het juiste adres. Wij bieden geschikte hulp op het gebied van financiële planningen, pensioenen en hypotheken. Daarbij maakt het niet uit of je een starter, doorstromer, ondernemer of oversluiter bent; wij staan voor iedereen klaar. Dus ben je van plan om binnenkort:

  • Te verhuizen naar omgeving Kaag en Braassem;
  • Je eerste woning te kopen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente?

Dan staat ons team van specialisten voor jou klaar bij ons op kantoor, maar ook een afspraak bij jou op locatie in Kaag en Braassem is mogelijk. HypothekenUnie heeft de juiste ervaring en kennis om jou tot in de puntjes te helpen. Zo komen we samen tot een hypotheek in Kaag en Braassem die niet alleen nu maar ook in de toekomst het beste bij jouw situatie past.

HypothekenUnie Kaag en Braassem: voor particulieren & ondernemers

Onze doelgroep is erg breed. Wij zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Kaag en Braassem of omgeving. Hierbij maakt het niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemers bent; iedere situatie wordt bij ons als uniek behandeld. Iedere klant krijgt bij ons persoonlijk advies op maat.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De voordelen van onafhankelijk hypotheekadvies in Kaag en Braassem

Ons team van gespecialiseerde hypotheekadviseurs biedt iedereen hulp bij het vinden van de juiste hypotheek. Wij werken samen met álle banken en verzekeraars van Nederland en kunnen daardoor een 100% onafhankelijke vergelijking voor jou maken. We gaan met jou in gesprek om jouw wensen en situatie in beeld te krijgen en zullen daarna in bemiddeling gaan met aanbieders met de beste voorwaarden zodat we jou een onafhankelijke vergelijking kunnen geven. Wij nemen dus jouw zorg uit handen en helpen je bij het kiezen van de best passende hypotheek in Kaag en Braassem.

Langdurig adviserende rol

HypothekenUnie begeleidt jou van offerte tot notaris en ook na het zetten van de handtekening blijven wij onze adviserende rol behouden. We blijven je namelijk gedurende de looptijd informeren over tussentijdse aflossingen, rentewijzigingen en eventuele verhogingen. Ons doel is dan ook om jou financiële rust te bieden gedurende de looptijd zodat jij optimaal kunt genieten van het afgenomen product; de hypotheek in Kaag en Braassem.

Meer informatie?

Voor meer informatie of advies kun je altijd contact met ons opnemen. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Ons team beantwoordt graag al jouw vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Kaag en Braassem.

Plan een afspraak voor onafhankelijk hypotheekadvies in Kaag en Braassem >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.