Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Alphen: een hypotheek die nu én in de toekomst bij jou past
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Alphen

Maandelijks gaat er vaak een groot deel van je inkomsten op aan woonlasten. Door het kiezen van de juiste hypotheekvorm met bijpassende voorwaarden kun je deze vaste lasten gelukkig zo laag mogelijk houden. Als financieel dienstverlener verzorgt HypothekenUnie de financiële planning voor je complete huishouding. Dit betekent o.a. voor jou:

 • Al je financiële zorgen worden uit handen genomen;
 • Hypotheekadvies in Alphen op maat;
 • Een passende hypotheek met de beste voorwaarden;
 • Advies van deskundige adviseurs.

Welke hypotheekvorm het beste is, is voor ieder persoon anders en heeft onder andere te maken met je persoonlijke situatie en wensen en eisen op het gebied van hypotheken. Daarnaast worden je vaste woonlasten ook bepaald door je wek, fiscale positie, eigen middelen of verplichtingen, gezinssituatie en wensen voor de toekomst. Onze hypotheekadviseur in Alphen houdt daarom niet alleen rekening met de laagste rente bij het zoeken van een passende hypotheek. Dankzij onze volledig onafhankelijke en persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en uitgebreide kennis ben je verzekerd van een hypotheek in Alphen die nu, maar ook in de toekomst het beste bij jou en je situatie past.

Hypotheekadvies in Alphen voor jouw persoonlijke situatie

Zowel ondernemers alsook particulieren kunnen bij HypothekenUnie terecht voor advies op het gebied van kredieten, hypotheken, verzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. Het maakt hierbij niet uit of je van plan bent om te verhuizen, je huidige hypotheek over te sluiten of voor het eerst een huis te gaan kopen: HypothekenUnie helpt iedereen! Ons uitgangspunt is het bieden van een doordacht totaaladvies dat kan meegroeien met nieuwe situaties in de toekomst, maar ook voor een los financieel- en verzekeringsproduct kun je bij ons terecht.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De werkwijze van HypothekenUnie

Gedurende het kennismakingsgesprek worden jouw situatie en wensen door onze hypotheekadviseur duidelijk in kaart gebracht. Wil je bijvoorbeeld aan het begin van de looptijd zo laag mogelijke lasten hebben? Of wil je juist je hypotheekschuld zo snel mogelijk aflossen? Dit zijn allemaal vragen die tijdens het kennismakingsgesprek duidelijk worden. Is alles duidelijk, dan geeft onze hypotheekadviseur in Alphen jou advies over de verschillende vormen en mogelijkheden op het gebied van hypotheken. We vergelijken alle voorwaarden en helpen je uiteindelijk bij het maken van de juiste keuze.

HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers in Nederland en daardoor zijn wij in staat om een volledig onafhankelijke vergelijking te maken. Uiteraard brengen we tijdens het gesprek ook de risico's van arbeidsongeschiktheid, overlijden, werkloosheid en lang leven in kaart. Na afloop ontvang je een helder hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van onder andere studie van (eventuele) kinderen en arbeidsongeschiktheid voor je netto inkomen inzichtelijk worden.

De voordelen van 100% onafhankelijk hypotheekadvies

Kies je voor hypotheekadvies van HypothekenUnie, dan ben je verzekerd van persoonlijk en volledig onafhankelijk advies. Mede dankzij onze jarenlange ervaring, brede kennis en persoonlijke aanpak kunnen wij een hypotheek voor jou vinden die nu en in de toekomst volledig bij jou past.

 • Vrijblijvend & gratis kennismaken;
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies;
 • Optimale service van begin tot eind.

Jij hoeft dus enkel jouw eisen en wensen door te geven en HypothekenUnie neemt vervolgens al jouw zorgen op het gebied van financiën uit handen. Dankzij het feit dat wij rekening houden met de toekomst, ben je verzekerd van een hypotheek die mee kan groeien met veranderingen en in eventueel financieel gezien minder goede tijden kan doorstaan.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken met onze adviseur voor jouw hypotheek in Alphen? Neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Onze adviseurs verwelkomen je graag bij ons op kantoor, maar kunnen ook bij jou op locatie in Alphen langskomen.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.