Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: hypotheekadvies passend en op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Burgerveen? Wij bieden de uitkomst.

Bij het vinden van de juiste hypotheek in Burgerveen gaat vaak veel tijd zitten. Onze hypotheekadviseurs willen daar graag een handje bij helpen. Door hun specialisatie en unieke werkwijze kunnen zij een advies geven dat op maat is. Wij zijn dé onafhankelijke adviseur voor particulieren en ondernemers.

Staat er in je planning om..

  • Te verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning?
  • Voor het eerst een huis te kopen?
  • Je hypotheek over te sluiten?
  • Van een koopwoning te verhuizen naar een andere koopwoning?

Dan kan HypothekenUnie jou wellicht helpen. Door een goede samenwerking met alle banken kunnen wij alle relevante informatie van hen doorgeven en kunnen we samen met jou op zoek gaan naar een passende hypotheek in Burgerveen.

Voordelen van een onafhankelijk hypotheekadvies in Burgerveen

Er zijn een aantal voordelen verbonden met het kiezen van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een voor de hand liggend voordeel is dat wij het werk doen en zo de zorgen uit je handen nemen. Daarbij benaderen wij ook alle banken en kunnen we door bemiddeling een goede hypotheek aanbieden. Bovendien kom je bij ons ook te weten welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past. Als laatste voordeel is het natuurlijk fijn dat wij niet gebonden zijn aan banken of andere instanties, waardoor wij een onafhankelijk advies kunnen geven waarin jij centraal staat.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze doelgroep bij HypothekenUnie

Wij hebben een hele brede doelgroep. Namelijk iedereen die op zoek is naar een hypotheek of hypotheekadvies in Burgerveen en omstreken. Hierbij wordt iedere klant geholpen als unieke klant, om zo alle behoeftes en wensen te vervullen. Samen wordt er gekeken naar alle hypotheekopties. Verder maakt het voor ons niet uit of het een starter of een ondernemer is, wij bieden voor zowel particulier als ondernemend Nederland hypotheekadvies aan.

Verdere informatie

Wij, als gespecialiseerde hypotheekadviseurs, staan in Burgerveen klaar in ons kantoor om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden. Voor gesprekken op locatie kan er contact opgenomen worden zodat wij een afspraak kunnen maken en alles rustig kunnen bespreken. Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Verder kan er ook een afspraak gemaakt worden voor verdere vragen over prijzen. Dit willen wij namelijk graag toelichten omdat deze afhankelijk zijn van een aantal factoren. 

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.