Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
100% onafhankelijke hypotheekadviseur in Gassel
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheekadviseur in Gassel

Op het moment dat je van plan bent om een hypotheek in Gassel af of over te sluiten, is een goed hypotheekadvies enorm belangrijk. Het kiezen van de juiste hypotheek is belangrijk, omdat het veel invloed zal hebben op het verdere verloop van jouw financiële leven. HypothekenUnie helpt jou graag bij het maken van deze belangrijke beslissing. Dus ben je van plan om:

  • Te gaan verhuizen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Jouw huidige hypotheek over te sluiten voor een lagere rente;
  • Of voor de eerste keer een huis te gaan kopen?

Dan kan onze hypotheekadviseur in Gassel jou van de juiste informatie voorzien. Zo ben je verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste voor jou is. Samen met jou gaan we op zoek naar een hypotheekaanbieder met de beste voorwaarden. Het team van HypothekenUnie staat voor jou klaar! Voor ons maakt het niet uit of je nu een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent op de woningmarkt. Door onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en brede kennis kunnen wij iedereen voorzien van een passend financieel advies.

Optimale service van HypothekenUnie

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij als geen ander inspelen op ingewikkelde en snel veranderende situaties. HypothekenUnie is bekend met de omgeving waar je woont en werkt samen met alle lokale en nationale Nederlandse banken. Hierdoor kunnen wij jou een zeer specifiek en voordelig hypotheekadvies in Gassel aanbieden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Totaal hypotheekadvies in Gassel

Onze hypotheekadviseur voorziet jou van een totaal hypotheekadvies. Bij het advies houden we dan ook rekening met belangrijke zaken die in de toekomst kunnen optreden, zoals verzekeringen, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Als je voor HypothekenUnie kiest, dan ben je verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst en in eventueel minder goede financiële tijden kan doorstaan.

Onze persoonlijke werkwijze

Aan de hand van jouw persoonlijke situatie, hypotheekwensen en eisen maken we een selectie van de voordeligste aanbieders van dit moment. Vervolgens worden alle voorwaarden met elkaar vergeleken en helpen wij jou bij het maken van een verstandige keuze. Hierbij wordt er niet alleen naar de laagste hypotheekrente gekeken, maar ook naar de manier van aflossen, de risico's die het met zich meebrengt, de hoogte van de premie en naar de voorwaarden. Onze hypotheekadviseur in Gassel maakt dan samen met jou een beslissing wat betreft de juiste keuze. En ook na de looptijd van jouw hypotheek in Gassel blijven wij onze adviserende rol behouden. Wij blijven je namelijk adviseren over financiële onderwerpen die voor jou interessant zijn.

Het beste advies voor iedereen

HypothekenUnie is er voor iedereen die op zoek is naar advies omtrent hypotheken, vermogensbeheer, kredieten en verzekeringen. Onze hypotheekadviseur beantwoordt graag al jouw financiële vragen. Niets is bij ons te gek! Plan gerust een vrijblijvend én gratis kennismakingsgesprek in en ervaar zelf onze voordelen. Tijdens het kennismakingsgesprek lichten wij ook de bijhorende kosten toe, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Neem gerust eens contact op. Wij staan voor je klaar bij ons op kantoor of komen langs bij jou op locatie in Gassel.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.