Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een hypotheek in Ophemert met de beste voorwaarden
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Ophemert

Je gaat je oriënteren op een hypotheek in Ophemert en vraagt jezelf af welke hypotheek nu het beste bij jouw situatie past. Een hypotheekadviseur in Ophemert kan jou hier als geen ander bij helpen. Zo'n adviseur helpt je bij je financiële planning van begin tot eind. De adviseurs van HypothekenUnie hebben kennis van diverse gebieden, zoals:

  • Hypotheken
  • Pensioenen
  • Verzekeringen
  • Kredieten
  • Vermogensbeheer

Voor ons maakt het niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent. Bij HypothekenUnie wordt iedereen op een deskundige en persoonlijke manier geholpen. Iedere situatie is anders en daarom sta jij als persoon altijd centraal. Als je voor ons kiest, ben je verzekerd van een hypotheek die aansluit op jouw persoonlijke situatie van nu én in de toekomst. Bij het hypotheekadvies in Ophemert houden wij uiteraard ook rekening met je wensen en eisen. Onze vakkundige adviseurs bekijken graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn, zodat ze daarna een advies kunnen uitbrengen over welke hypotheekvorm het beste bij je past.

Advies op maat

Wij hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken, het opbouwen van een vertrouwensband en aan het lokale aspect. Voor ons is iedere klant uniek en juist daarom wordt ons advies afgestemd op jou én je persoonlijke situatie, eisen en wensen. Bij het advies wordt er door onze hypotheekadviseur in Ophemert ook rekening gehouden met eventuele toekomstige zaken. Hierbij kun je denken aan pensioen, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Op deze manier kunnen we een oplossing vinden die ook in financieel minder aantrekkelijke tijden én in de toekomst kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Alle financiële zorgen worden uit handen genomen

HypothekenUnie start altijd met een kennismakingsgesprek waarbij jouw persoonlijke situatie centraal staat. Belangrijk om te weten is dat het kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend is en zowel op ons kantoor of bij jou op locatie plaats kan vinden. Gedurende dit gesprek wordt er een selectie gemaakt van de goedkoopste aanbieders van dit moment en worden alle voorwaarden met elkaar vergeleken. Hierbij wordt er niet alleen naar de laagste rente gekeken, maar ook de voorwaarden, de premie en de eventuele risico's worden in kaart gebracht. Deze aspecten spelen ook een belangrijke rol bij het maken van de juiste keuze. Daarbij behoudt HypothekenUnie ook gedurende de looptijd van je hypotheek haar adviserende rol. Wij blijven je informeren over tussentijdse aflossingen en eventuele rentewijzigingen. Tevens worden er periodieke servicegesprekken ingepland en wordt er maandelijks een besparingscheck uitgevoerd. Door jouw financiële planning van begin tot eind te verzorgen, nemen we al jouw financiële zorgen uit handen.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Ophemert

Doordat wij samenwerken met alle geldverstrekkers van Nederland, kunnen wij de beste voorwaarden met elkaar vergelijken. Na het kennismakingsgesprek ontvang je van onze adviseur een concreet hypotheek adviesrapport waarmee je inzicht krijgt in de gevolgen van onder andere werkloosheid, pensioen en studie van eventuele kinderen voor je netto inkomen.

Maak vrijblijvend kennis!

Op zoek naar een hypotheek in Ophemert of omgeving? Maak dan vrijblijvend kennis met onze professionele hypotheekadviseurs. Plan direct een afspraak in voor een 100% onafhankelijk hypotheekadvies. Het team van HypothekenUnie staat voor je klaar!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.